Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Έλειψε το γκολ στην Άμφισσα

Έλειψε το γκολ στην Άμφισσα
Ωραίο παιχνίδι έγινε στην Άμφισσα ανάμεσα στον Φωκικό και την Καλλονή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ενώ η ΑΕΛΚ παρουσιάστηκε ανεβασμένη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ.
Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Φωκικός, αγγίζοντας το γκολ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Δήμας έπιασε την κεφαλιά, με ...
τους αμυντικούς της Καλλονής να διώχνουν πάνω στη γραμμή, ενώ στη συνέχεια σουτ του Καλλέργη σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 23’ είχαν νέο δοκάρι, καθώς το σουτ του Στόικου τράνταξε την οριζόντια δοκό του Σουλογάνη. Η ΑΕΛΚ στη συνέχεια προσπάθησε να ισορροπήσει, έχοντας ένα καλό σουτ με τον Λεοζίνιο στο 33’.
Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Μιχάλη Κασάπη να πιέζουν για το γκολ, ενώ και η Καλλονή ανέβασε στροφές, ψάχνοντας το γοκλ. Στο 71’ ο Φωκικός είχε και τρίτο οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Κωστόπουλου, ενώ έχασε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Λουτσιάνο πίεσε για να «κλέψει» τη νίκη, ωστόσο το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα.
ΦΩΚΙΚΟΣ: Βαλσαμάκης, Κωστόπουλος, Δημητρίου, Χαλούλος, Καλλέργης, Δήμας, Δημήτρης, Στόικος, Σιάκας (86’ Σκαρίμπας), Φροξυλιάς (55’ Μπαμπάτσικος), Νικόλτσης (66’ Ταμπάκης)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σουλογάνης, Καρακώστας, Τραορέ, Θυμιόπουλος, Τζιωρτζόπουλος, Σκάγκλια (67’ Βλαστέλλης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Κριπιντήρης, Μανούσος, Μανουσάκης (81’ Τριανταφύλλου)
http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου