Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

AmfissaHistory - Η ιστορία της Άμφισσας μέσα από φωτογραφίες και ντοκουμέντα

Δελτίο τύπου

AmfissaHistory.gr

Η ιστορία της Άμφισσας μέσα από φωτογραφίες και ντοκουμέντα.
Στα πλαίσια του ενδιαφέροντος για την ιστορία και λαογραφία της πόλης της Άμφισσας, δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα www.amfissahistory.gr με κύριο αντικείμενο τη συγκέντρωση και  παρουσίαση τεκμηρίων, ντοκουμέντων και ιστορικών αναφορών για την Άμφισσα, τα οποία βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες στο διαδίκτυο και δυστυχώς δεν είναι εύκολο κανείς να τα εντοπίσει και να ...
εκτιμήσει την αξία τους.
Μεγάλο βάρος δόθηκε και στην συλλογή φωτογραφιών που συγκεντρώσαμε από κατοίκους της Άμφισσας, δημιουργώντας έτσι μία ανεκτίμητης αξίας συλλογή, η οποία πλέον είναι δημοσιευμένη στις σελίδες του AmfissaHistory.
Ευελπιστούμε στη βοήθειά σας και στην προσφορά όλο και περισσοτέρων, προσφέροντας και υποδεικνύοντας υλικό το οποίο μπορούμε να συμπεριλάβουμε στο AmfissaHistory.gr.
 Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο email της ιστοσελίδας amfissahistory@gmail.com .

Οι συντελεστές του AmfissaHistory.gr
Δημιουργία ιστοσελίδας - Έρευνα στο διαδίκτυο
Η δημιουργία της ιστοσελίδας, η συντήρηση και η ενημέρωση γίνονται από τους Θανάση Π. Παναγιωτόπουλο και Δημήτρη Αν. Ψιμούλη.
Τα τεκμήρια, βιβλία, αναφορές και λοιπά στοιχεία που θα βρείτε στην ιστοσελίδα είναι προϊόν έρευνας στο διαδίκτυο από τους Θανάση Π. Παναγιωτόπουλο και Δημήτρη Αν. Ψιμούλη.
Συλλογή και ψηφιοποίηση φωτογραφιών
Οι φωτογραφίες, που στάθηκαν και αφορμή για την δημιουργία της ιστοσελίδας, συλλέχθηκαν και ενημερώθηκαν από τους Φώτη Καλλία και Γιάννη Φαρόπουλο. Παράλληλα κι άλλοι συμπολίτες μας έχουν προσφέρει παλιές φωτογραφίες. Η ενημέρωση των φωτογραφικών άλμπουμ στην ιστοσελίδα γίνεται σιγά σιγά, σχεδόν κάθε μέρα, μέχρι να αναρτηθεί το σύνολο που έχουμε στην διάθεσή μας.
http://www.amfissahistory.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου