Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΦΗ-ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΠΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!!!!


Τι σκατά συμβαίνει με τους διαιτητές;
Χθες με τον Παναθηναϊκό, προχτές με τον ΠΑΟΚ, που στο διάλο θέλουνε να πάνε το «πράμα»;
Ανέλαβαν ρόλο χωροφυλάκων των τροϊκανών στα γήπεδα κατ’ επιταγή της κυβέρνησης ΓΑΠ;
Μήπως ως αντάλλαγμα θα γλιτώσουν από τα...
στημένα της παράγκας που κονομάνε εκατομμύρια;
Λέμε, μήπως;
Όσο για τα σαΐνια της κυβέρνησης που σκέφτηκαν αυτή τη μέθοδο για να καταπνίξουν τη λαϊκή οργή, μάλλον θα έχουμε άσχημα αποτελέσματα!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/10/blog-post_8875.html

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ


Το πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Εργοτέλη, το βράδυ του Σαββάτου, ήταν μόνο η αρχή…
Η δυσαρέσκεια και ο θυμός που υπάρχει στην κοινωνία για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης εκφράζεται πλέον και μέσω… κερκίδων, με τους οπαδούς να διαψεύδουν όσους θεωρούν ότι οι φίλαθλοι των ομάδων είναι ή πρέπει να είναι «απολιτίκ»…
Ετσι, το σύνθημα «πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων» που αναρτήθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, έρχεται να προστεθεί πλέον σε αυτά που ακολούθησαν στους αγώνες της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, πανό με πολιτικό περιεχόμενο σηκώθηκε στη Νέα Σμύρνη και τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό. «Κάτω η χούντα του ΜΠΑΤΣΟΚ» έγραφε το πανό, την ώρα που οι οπαδοί των Νεοσμυρνιωτών «στόλιζαν» με όχι ιδιαίτερα κομψό τρόπο την… οικογένεια του πρωθυπουργού.


Ο διαιτητής Σπάθας της αναμέτρησης περιορίστηκε στο να ζητήσει να γίνει έκκληση από τα μεγάφωνα ώστε να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα. Οσο για το πανό, παρέμεινε κρεμασμένο.


Στην Κρήτη υπήρξαν, επίσης, πανό και συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ, ανέβηκε πανό που έγραφε το… κλασικό πλέον «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ την τρόικα και μπρος».Ο διαιτητής Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας) ακολούθησε τις εντολές και ζήτησε να κατέβει, διακόπτοντας τον αγώνα για ένα με δύο λεπτά… Οι οπαδοί του ΟΦΗ αφού βροντοφώναξαν το γνωστό σύνθημα για την Βουλή, αποφάσισαν να μην το συνεχίσουν και κατέβασαν το πανό.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=128821427

1 σχόλιο:

  1. Καλά τώρα, μην πολυτσιμπάμε με τα εξεγερσιακά και αντισυστημικά ένστικτα των χουλιγκάνων, γιατί είναι οι ίδιοι που κανονίζουν ματς με λοστάρια και σουγιάδες στη λ. Λαυρίου με νεκρό, την πέφτουν σε προπονητικό κέντρο και κυνηγάν τα παιδικά τμήματα του αντιπάλου, πλακώνονται στο λευκό πύργο, χτυπάνε αμάξια με οπαδούς αντιπάλων, κάνουν εξορμήσεις στα εκτός έδρας ματς της επαρχίας και κάνουν γης μαδιάμ τη Λιβαδειά για παράδειγμα και ένα σωρό άλλα...

    Κι όλα αυτά μόνο τα τελευταία 5-6 χρόνια που μου έρχονται στο μυαλό. Να μην γυρίσουμε πίσω στα '80 και τη νοπο...

    Είναι του συρμού και της μόδας όλες αυτές οι αντιδράσεις των οργανωμένων, καθαρά ακροδεξιάς έμπνευσης, φρασεολογίας και πρακτικής.

    Μακριά απ' αυτούς και μην τους προβάλετε, ξεπουλιώντε εύκολα για έναν πρίγκηπα ή έναν θείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή