Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Ψυχραιμία παιδιά και πως ένας τετράχρονος ισοπεδώνει τον Αίσωπο!Προσπαθώ να ξεχάσω της σκηνές βίας των ΜΑΤ που ζήσαμε και πάλι στην Αθήνα...
Να ξεχάσω πως το υπουργείο Εκφοβισμού του Πολίτη παράγγειλε δακρυγόνα 900.000 ευρώ.
Να μην αρχίσω να φωνάζω που όταν ο Πούτιν πρότεινε οικονομική ενίσχυση 25 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο Γιωργάκης του μιλούσε για την ...κλιματική αλλαγή.
Να μην εκραγώ όταν διαβάζω:
"...Ο Β. Σαραλιώτης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 10 ετών για συνέργεια στη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008. Κατέθεσε αίτηση αναστολής της ποινής που του είχε επιβληθεί, επικαλούμενος ...ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας του, της οικονομικής του κατάστασης και της υγείας των γονιών του.

Η απόφαση αποφυλάκισης ελήφθη ομόφωνα από το πενταμελές Εφετείο Λαμίας, παρά την αντίθετη γνώμη του Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε ν’ απορριφθεί η αίτηση. Ο Β. Σαραλιώτης αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό με μόνο περιοριστικό όρο την παραμονή του στην πόλη της Δράμας..."

Να μην τρελαθώ που η γλυκιά μπουγάτσα θα είναι πιο φτηνή από την αλμυρή σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου οικονομικών!
Να μη βάλω τις φωνές, όταν την ώρα που ο ένας μετά τον άλλο, φίλοι και γνωστοί παίρνουν το δρόμο της ανεργίας, οι υπουργοί προσλαμβάνουν στα πολιτικά τους γραφεία με το τσουβάλι...

Προσπαθώ να χαλαρώσω και ο μικρός μου γιος (τεσσάρων ετών), δίνει ξαφνικά το επιμύθιο της εποχής, ανατρέποντας τον Αίσωπο:

Η γιαγιά:
-Έλα να σου διαβάσω τον ψεύτη βοσκό
Ο μικρός:
-Δεν με ενδιαφέρει!
Η γιαγιά:
-Μα είναι πολύ ωραίο. Ο βοσκός λέει συνέχεια ψέματα κι έρχεται ο λύκος και του τρώει τα πρόβατα
Ο μικρός:
-Κι εγώ λέω συνέχεια ψέματα, αλλά δεν έχει έρθει κανένας λύκος!!!!

Τα σχόλια δικά σας. Καλό Σαββατοκύριακο
http://stoforos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου