Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Φωκικός-ΑΕΚ 3-0 (και τον αδικεί το σκορ!)


Tα βήματά του βρίσκει ο Φωκικός, ενώ τα νέα αποκτήματα Στόικος-Δημήτρης άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Τα βήματα του αρχίζει να βρίσκει ο Φωκικός, ο οποίος επιβλήθηκε της ΑΕΚ στην Άμφισσα 3-0. Το σκορ αδικεί τους γηπεδούχους που είχαν πολλές ευκαιρίες να αυξήσουν την διαφορά με την Ένωση. Τα νέα αποκτήματα έδωσαν άλλη πνοή στην ομάδα και φαίνεται πως έχουν ήδη ενσωματωθεί στο σύνολο.

Το γήπεδο της Άμφισσας ήταν κατάμεστο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες ...
(βροχή στο α’ ημίχρονο), που δεν επέτρεψε και σε μερίδα οπαδών της Ένωσης να ταξιδέψουν ως την Άμφισσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο Φωκικός πραγματοποίησε τον ετήσιο αγιασμό.


Ενώ η διοίκηση του Φωκικού από τα μεγάφωνα καλωσόρισε την αποστολή της ΑΕΚ και προς τιμήν της ακούστηκε και ο ύμνος της Ένωσης.

Μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες της ΑΕΚ, ήρθε στο 10 λεπτό, ο Νικόλτσης πάσαρε στον Παπαδημητρίου, ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να βρίσκε το δοκάρι του Φωκικού, ενώ στη συνέχεια ο Φροξυλιάς σούταρε άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Βαβάτσικος εκμεταλλεύεται λάθος των παιχτών της ΑΕΚ και βγαίνει στη κόντρα, με τον Μυλωνόπουλος όμως να διώχνει άουτ τη μπάλα.

Στο 20΄ο Φωκικός ανοίγει το σκορ με τον Ταμπάκη, που πλασάρει και σημειώνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

        
Πολύ μεγάλη τετραπλή ευκαιρία είχε ο Φωκικός στο 30’, μετά από σουτ του Βαβάτσικου που απέκρουσε ο πορτιέρο της ΑΕΚ, απέκρουσε εν συνεχεία σουτ του Ταμπάκη και τέλος είπε εκ νέου "οχι" σε σουτ του Βαβάτσικου.


Στο 42' νέο λάθος της ΑΕΚ, εκμεταλλεύεται ο νεοαποκτηθείς Στόικος που όμως σούταρε ελάχιστα άουτ. Μόλις 3’ αργότερα ο ίδιος, σουτάρει εκ νέου, αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων.


Λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο Βαλσαμάκης, έσωσε τον Φωκικό από επικίνδυνο πλασέ του Νικόλτση.

Στο 73΄ ο πολύ καλός Στόικος, με ψιλοκρεμαστό σούτ, αύξησε την διαφορά για τον Φωκικό στο 2-0.

      
Λίγο μετά, νέα πολύ σημαντική ευκαιρία είχαν οι παίχτες του Φωκικού, με αλλεπάλληλα σουτ στην εστία της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο κανένα από αυτά να βρει τα δίχτυα.

Οι ευκαιρίες για τον Φωκικό συνεχίστηκαν προς το τέλος του β ημιχρόνου,με τον Στόικο ξανά στο 79΄. Λίγο πριν τη λήξη ο Ταμπάκης, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το τετ α τετ που είχε με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, έτσι ο τελευταίος μπλόκαρε την μπάλα.

Το τελευταίο γκολ ήρθε για τον Φωκικό στο 90’ με τον Ταμπάκη να στέλνει μετά από πολλές κόντρες μέσα στην περιοχή, στα δίχτυα της Ένωσης, κάνοντας το τελικό 3-0.

    
Φωκικός (Μ.Κασάπης): Βαλσαμακης, Σκαρίμπας, Στόικος, Αλκής, Σερπάνος, Ταμπάκης, Δήμας, Βαβάτσικος, Χαλούλος, Δημητρίου, Κωστόπουλος.
ΑΕΚ (Ντ. Μπατίστα):Μυλωνόπουλος, Κοζάκης,Γαρουφαλιάς,Ντούμπερετ, Εγγλέζου, Αργυρίου Ν., Αρέστη, Φροξυλιάς, Γροντής, Παπαδημητρίου, Νικόλτσης.

Από http://www.fokikos.gr/ όπου μπορείτε να δείτε και βίντεο φάσεις του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου