Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ



Η κατάσταση στα χωριά γύρω από τον Κουτσουρό είναι τραγική. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι έξω από την Πεντάπολη και αμέσως επεκτάθηκε στον Κουτσουρό εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν. Εκκενώθηκαν τα χωριά Βραϊλα, Σώταινα και Αμυγδαλιά, ενώ σταδιακά εκκενώνονται Μηλιά και Μακρινή για προληπτικούς λόγους. Στην Αμυγδαλιά κάηκαν σπίτια. Κάηκαν σπιτια στην Αμυγδαλιά καθως και ένα μαγαζί στην είσοδο του χωριού.
Από νωρίς το μεσημέρι κάηκαν οι κολώνες...
ρεύματος στη Βραϊλα, με αποτέλεσμα τα χωριά Βραϊλα, Αμυγδαλιά, Μηλιά και Μακρινή να μην έχουν ρεύμα και τηλέφωνο. Επιπλέον, στη Μακρινή και τη Μηλιά δεν πιάνει κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα η επικοινωνία με τους κατοίκους της περιοχής να είναι εφικτή μόνο αν μεταβούν σε ψηλό σημείο, αρκετά χιλιόμετρα πάνω από τα χωριά









ΑΠΟ ΝΙΚΟ
http://agnantiroumelis.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Κυρίες και κύριοι... ζητώ να κατεβάσετε από το συγκεκριμένο άρθρο ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες, επειδή υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα του δημιουργού τους. Το blog στο οποίο έχετε link αντέγραψε χωρίς την άδειά μου τις παραπάνω φωτογραφίες, από συγκεκριμένο δικτυακό τόπο.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή