Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Υπερπροσπάθεια αθλητών απο την Ελλάδα, ανάμεσά τους και ένας από την Ιτέα

20110705-ironman
Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε στην πόλη Νίκαια της Γαλλίας ο αγώνας τριάθλου IRONMAN.
Η συμμετοχή στον αγώνα αυτό είναι για λίγους καθώς οι αθλήτες για να γίνουν IRONMAN πρέπει συνεχόμενα,μέσα σε μία ημέρα να κολυμπήσουν 3,8 χλμ, να ποδηλατίσουν 180 χλμ και να τρέξουν έναν μαραθώνιο!
Στον αγώνα συμμετείχαν 2600 περίπου αθλητές από όλο τον κόσμο και μεταξύ αυτών ...
και 8 Έλληνες. Ένας από τους 8 ήταν και ο συντοπίτης μας Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης, από την Ιτέα, ο οποίος ολοκλήρωσε με επιτυχία τον αγώνα σε 13:08 ώρες. Τον αγώνα ολοκλήρωσαν με επιτυχία όλοι οι Έλληνες αθλητές.
Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια καθώς κατάφεραν να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού εξωθώντας στα άκρα τις δυνατότητες του ανθρώπινου οργανισμού. Δοκιμάστηκαν όχι μόνο την ημέρα του αγώνα αλλά και κάθε μέρα για τουλάχιστον 7 μήνες, κατά τους οποίους έπρεπε να παλέψουν μόνοι τους ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες (καιρικές συνθήκες, προβλήματα με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, χρονικό και οικονομικό κόστος) για να φέρουν εις πέρας την προπόνηση για έναν τόσο απαιτητικό αγώνα.
Είναι σημαντικό ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μας υπενθυμίζουν με την προσωπική τους προσπάθεια τι είμαστε ικανοί να κάνουμε αν βάλουμε έναν στόχο…
Σας ευχαριστούμε, μας κάνατε υπερήφανους!
Από αριστερά: Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης (13:08, Ιτέα), Φανάκης Γιάννης (13:30 , Αθήνα), Ιγνάτιος Καλικάντζαρος (13:15 ,Ρόδος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου