Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Πολύ αργά θυμήθηκε ο κ.Φουσέκης ποιανού είναι το τοπογραφικό

Με σειρά δημοσιευμάτων και παρεμβάσεων δημοσιογράφοι που πρόσκεινται στον κύριο Φουσέκη προσπαθούν την ύστατη ώρα ανεπιτυχώς να δημιουργήσουν εντυπώσεις για τις ευθύνες του Δημάρχου Δελφών, στην γνωστή υπόθεση με τις εκτάσεις στα Τουμπανάρια και τα τοπογραφικά που   τα εμφάνιζαν εκτός αρχαιολογικού χώρου Δελφών.(Δείτε παρέμβασή στα σχόλια)
Τι θέλουν να μας πουν ότι τόσα χρόνια ο Δήμαρχος δεν θυμόταν αν έχει πάει με εργαλεία στην περιοχή για να κάνει μέτρηση και το θυμήθηκε τώρα. Ακόμα και αν δεχθούμε ότι άλλος τα υπόγραψε και ...
άλλος έβαλε τις σφραγίδες , η υπόθεση αυτή είναι χρόνια στην επικαιρότητα και από τότε έπρεπε να διαχωρίσει την θέση του και όχι να τα υπερασπίζεται και να κάνει και μηνύσεις σε όσους κατήγγειλαν το γεγονός.

Γιατί τόσα χρόνια δεν έλεγε ότι το τοπογραφικό δεν είναι δικό του;
Μόνο όταν αποκαλύφθηκαν τα πάντα για να μην έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη και για να μην αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, επέλεξε να πει τώρα την τελευταία στιγμή ότι η υπογραφή είναι άλλου και να  τον εμφανίσει αυτόν στο Δικαστήριο.
Πολύ αργά κύριε Δήμαρχε.
Διαβάστε το δημοσίευμα...

Ανατροπή στην υπόθεση «Αλαφόκαστρο» και στο ζήτημα της εμπλοκής του Δημάρχου Δελφών Ν. Φουσέκη. Ομολογία έκπληξη!

-Κατηγορούμενος στην υπόθεση ομολογεί ότι είναι ο συντάκτης του τοπογραφικού, όπως και ότι ο ίδιος το σφράγισε και το υπέγραψε, εν αγνοία του κ. Φουσέκη, όπως ο ίδιος παραδέχεται. - Το πιθανότερο είναι μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα υπάρξει επαναπροσδιορισμός του κατηγορητηρίου και επαναδιατύπωση των κατηγοριών.

Ανατρέπονται πλήρως τα πράγματα, αναφορικά με τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν τον Δεκέμβριο του 2010 στο δήμαρχο Δελφών Νίκο Φουσέκη για τη σύνταξη του τοπογραφικού του...
Διαβάστε περισσοτερα http://e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=4406


2 σχόλια:

  1. Συγνώμη, αλλά από που κι ως που μπορεί μια τέτοια ομολογία ν' απαλλάξει το Φουσέκη δεν καταλαβαίνω.
    Ούτε νομικά στέκει μια τέτοια δικαιολογία ούτε πολύ περισσότερο ηθικά. Μια τέτοια υπερασπιστική γραμμή και τον εκθέτει ηθικά και πολιτικά και δεν τον απαλλάσει των νομικών ευθυνών του (ο υπογράφων είναι κατά το νόμο υπεύθυνος), εκτός αν υποστηρίξει ότι ο Νασόπουλος του έκλεψε τη σφραγίδα και του πλαστογράφησε την υπογραφή. Όμως τόσο καιρό ούτε υποστήριξε κάτι τέτοιο ούτε μήνυση ως όφειλε του έκανε. Ας δούμε τι άλλο άσο θα τραβήξει απ' το μανίκι.
    Συμφωνώ πάντως με τους υπερασπιστές του δημάρχου που δίνουν μάχη προς υποστήριξή του σ' όλα τα μέσα τις τελευταίες μέρες: ας μη βιαστούμε να τον ρίξουμε στην πυρά. Τόσα χρόνια γνωρίζουμε ότι η ελληνική δικαιοσύνη έχει την ικανότητα να διακρίνει τέτοιου είδους παρεξηγήσεις και αδικίες και να παραδίδει αμόλυντους και πάλι στην κοινωνία τους κατηγορουμένους. Ειδικά το πολιτικό προσωπικό βρίθει τέτοιων παραδειγμάτων.

    ΥΓ: Ενδιαφέρουσα θα είναι και η στάση του ΤΕΕ (εδώ γελάμε) μετά την έκδοση της οριστικής απόφασης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Κ ΖΗΤΑΝΕ ΨΗΦΟΥΣ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ Κ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή