Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΎΛΛΗΨΗ Ν.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΕΝΟΠ - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κι’όμως η κυβερνητική κατρακύλα δεν έχει ούτε όρια ούτε τελειωμό. Προκειμένου να περάσει τα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας ισοπεδώνει όποιον αντιστέκεται ,όποιον αγωνίζεται και τολμά να σηκώνει το ανάστημα υπερασπιζόμενος την πατρίδα του και το μέλλον των παιδιών του.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εκδόθηκε από την Εισαγγελία παραγγελία σύλληψης και αυτοφώρου , κατά του Νίκου Φωτόπουλου και του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ....
Η κυβέρνηση Γ.Α.Παπανδρέου-Τσολάκογλου με τους οσφιοκάμτες της και τα τσιράκια ως νέος δικτάτωρ πιστεύει πως ξεκινώντας πογκρόμ απέναντι σε συνδικαλιστές και ομοσπονδίες που αντιστέκονται, που προτάσσουν τα στήθη τους και στέκονται όρθιοι για το συμφέρον του λαού και για το συμφέρον της πατρίδας ,θα μπορέσει να πραγματοποιήσει ευκολότερα τα επαίσχυντα σχέδια της ξεπουλήματος της λαϊκής περιουσίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας αυτού του τόπου.
Πλανάται πλάνην οικτράν .
Το κυνήγημα των συνδικαλιστών και συνολικά του εργατικού κινήματος δεν μπορεί να εκφοβίσει κανέναν ,αντιθέτως, θα δυναμώσει την φλόγα του , θα συσπειρώσει τους εργαζόμενους, θα συσπειρώσει ολόκληρο το λαό απέναντι στην φασιστική επίθεση που δέχεται η χώρα…
Περιμένουμε την άμεση αντίδραση των βουλευτών όλων των κομμάτων και ιδίως εκείνων του ΠΑΣΟΚ που αν μη τι άλλο πρέπει να δείξουν έστω και την τελευταία αυτή έσχατη στιγμή φιλότιμο και δημοκρατικό συναίσθημα, περιμένουμε ακόμα την αντίδραση όλων των σωματείων και ομοσπονδιών εργαζομένων της Ελλάδας, περιμένουμε την λαϊκή ετυμηγορία και συμπαράσταση .
ΑΥΤΗ Η ΔΙΩΞΗ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ

2 σχόλια:

  1. E,μην μου πεις οτι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αγωνιζεται !!!
    Μην μου βγαλεις και τον Φωτοπουλο ηρωα , να ημαστε και λιγο σοβαροι !!!!
    Ποιος ειπε οτι νοιαζονται για το κοινο καλο ,να εχουμε οπως λενε φτηνο ...ρευμα,για το τομαρι τους νοιαζονται ,μην χασουν τα προνομια τους ,και δεν ειναι και λιγα.
    Τοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς δεν ξέρουμε, πες μας εσύ ποιοι αγωνίζονται και πως αυτοί που αγωνίζονται αισθάνονται την απεργία της ΔΕΗ.
    Η δική μας γνώμη είναι ότι όλοι όσοι αγωνίζονται σήμερα μπορούν να κατηγορηθούν απο κάποιους άλλους, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα.
    Αν μας πεις την δική σου επαγγελματική ομάδα "Τοτέ", τότε πολύ θα μπορούσαν να αντιδράσουν ενάντια σε αυτήν.
    Όσοι αγωνίζονται προσπαθούν να σώσουν την δημόσια περιουσία . Η ΔΕΗ είναι δημόσια περιουσία και ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ που απεργούν τόσες ημέρες είναι κοινός αγώνας με όλους όσους θα απεργήσουν την Τρίτη και την Τετάρτη.
    Η ηγεσία των συνδικάτων έχει καταγγελθεί απο την πλευρά μας πολλές φορές όμως δεν μπορεί να μείνει ανυπεράσπιστη απο την επίθεση του κράτους. Πρέπει να προστατέψουμε τώρα την συνδικαλιστική ηγεσία και στην συνέχεια όταν τα καταφέρουμε να την αντικαταστήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή