Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Είχε διαρρήξει τη μισή Άμφισσα!

Επί δυο ολόκληρα χρόνια προσπαθούσαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας να βάλουν στο χέρι έναν νεαρό τσιγγάνο «μετρ» των διαρρήξεων, που είχε λεηλατήσει ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω από… 40 σπίτια στην περιοχή της Άμφισσας. Και τελικά, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τον συλλάβουν στην εθνική οδό Θερμοπυλών – Άμφισσας.
Ο νεαρός κακοποιός αναζητούνταν από τις πρώτες κλοπές που είχε κάνει το 2010, καθώς άφηνε ανενόχλητος τα ...
αποτυπώματά του στα σπίτια που χτυπούσε. Ως τώρα, του έχουν αποδοθεί συνολικά 42 κλοπές και απόπειρες, καθώς και ο εμπρησμός σε ένα αυτοκίνητο που είχε κλέψει! Σε βάρος του εκκρεμούσε σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων, ενώ αναζητείται και ένας συνεργός του στον εμπρησμό. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο συλληφθείς συμμετείχε και σε άλλες κλοπές στην ευρύτερη Στερεά.
Την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ένας 34χρονος λόγω της υγείας του και των φαρμάκων που έπαιρνε, εκμεταλλεύτηκε μια 29χρονη στο Αγρίνιο για να τον «ξαλαφρώσει» από τα βάρη που κουβαλούσε. Κατάφερε, λοιπόν, να του πάρει 840 ευρώ και 12 υπνωτικά χάπια που είχε μαζί του! Ωστόσο, το θύμα αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας που συνέλαβαν την δράστιδα, κατέσχεσαν τα κλοπιμαία και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
http://www.princeolivernews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου