Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!


www.iskra.gr
ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
Αυτήν την ώρα καλείται η Αριστερά να αναλάβει πρωτοβουλίες που να εκφράζουν την ευρύτερη λαϊκή αγανάκτηση και ιδιαίτερα τη διαμαρτυρία, την οργή και την αγανάκτηση της νεολαίας.


Οι δυνάμεις της Αριστεράς αυτήν την συγκυρία αντί να αλληλοκατηγορούνται και να ...
χάνονται σε δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες ή και άγονο ανταγωνισμούς πρωτοκαθεδρίας, οφείλουν να συντονιστούν και από να στηρίξουν και να προωθήσουν εδώ και τώρα αγωνιστικές δραστηριότητες με συγκεντρώσεις, μαζώξεις σε πλατείες και πορείες.

Αν οι δυνάμεις της Αριστεράς δεν σπεύσουν εδώ και τώρα να δώσουν ένα εναλλακτικό περιεχόμενο σε συλλογικές μαζικές πρωτοβουλίες, οργής και αγανάκτησης στις πλατείεςς και τις πορείες, χωρίς καπελώματα και κομματικές περιχαρακώσεις, τότε αυτές μπορούν να διαμορφωθούν και να εξελιχθούν ερήμην και σε βάρος της Αριστεράς. Κυρίως, όμως, μπορεί να πάρουν μορφές απολίτικης τυφλής, και αόριστης διαμαρτυρίας χωρίς στόχους και προοπτική, διευκολύνοντας έτσι τις δυνάμεις του κατεστημένου να ελέγξουν, να αποπροσανατολίσουν, να προβοκάρουν και τελικά να περάσουν σχεδιασμούς!
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦ΄ ΥΨΗΛΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗΣ!

Κάλεσμα για συγκεντρώσεις αύριο Τετάρτη 25 Μαϊου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα
Εκρηκτική ανάπτυξη έχουν λάβει τις τελευταίες ώρες μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook, καλέσματα υπό τον τίτλο «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ», «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ» και «PATRA'S GREEK REVOLUTION».Μια μέρα μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων-θηλειά για τους εργαζόμενους και το μέλλον της χώρας, κι εμπνευσμένοι από το κίνημα της "Αληθινής Δημοκρατίας Τώρα" στην Ισπανία, οι οργανωτές καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Σύνταγμα, Λευκό Πύργο και Πλατεία Αγίου Γεωργίου (Πάτρα) αύριο Τετάρτη 25 Μάη από τις 6 το απόγευμα.

Οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι σε αντίθεση με τα ισπανικά κείμενα και καλέσματα τα οποία είχαν ένα αρκετά πλούσιο πολιτικό περιεχόμενο, το συγκεκριμένο κάλεσμα επιλέγει ένα επιδεικτικά έναν αντι-πολιτικό λόγο, καλώντας τους πολίτες, όπως αναφέρει, να διαδηλώσουν "ειρηνικά την αγανάκτησή τους κατά της κρίσης, αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες. Κάθε ώρα που περνάει οι χρήστες του facebook που αποδέχονται το κάλεσμα αυξάνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

To κάλεσμα όπως έχει αναρτηθεί στις σχετικές σελίδες του Facebook.
ΑΘΗΝΑ , 18:00, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
http://www.facebook.com/event.php?eid=216395095051438 και μετά τη διαγραφή του (!)από το facebook στο www.facebook.com/pages/Αγανακτισμενοι-Στο-Συνταγμα/210627972310743

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , 18:00, ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
http://www.facebook.com/event.php?eid=206334352736094#wall_posts

ΠΑΤΡΑ, 19:00, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
http://www.facebook.com/event.php?eid=211318218901137
http://altpressfthiotida.blogspot.com/2011/05/blog-post_9000.html

1 σχόλιο:

  1. Αγανακτισμένοι στη Μόρντορ

    Τα Ορκ δεν ειναι είλωτες! Θέλουμε μισθό, ΙΚΑ για "Βαρέα και Ανθυγιεινά" και υγιεινές συνθήκες εργασίας. Κάτω η ολιγαρχία των Δαχτυλιδοφαντασμάτων! Κανένας όμηρος στα χέρια του Σάουρον!!

    http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%9C%CF%8C%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81/169251909802620?sk=info

    ΑπάντησηΔιαγραφή