Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Συνάντηση Ι. Πατσαντάρα και Ε. Γρανιτσιώτη με τον Μ. Χρισοχοΐδη για το χιονοδρομικό και την κατασκευή λιμνοδεξαμενής στο Λιβάδι Αράχωβας.

Λίμνη στο λιβάδι Παρνασσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
Την Παρασκευή 08/04/2011 και ώρα 12.00 πμ  ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας  κ. Ιωάννης Πατσαντάρας  και η Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου κ. Ευαγγελία Γρανιτσιώτη θα συναντηθούν με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη , και την βουλευτή Βοιωτίας κ. Τσόνογλου με θέμα την ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.
Ειδικότερα θα τεθούν θέματα όπως η ...
αντικατάσταση παλαιών αναβατήρων με δύο νέα σύγχρονα , η μελλοντική επέκταση του Χ.Κ.Π και η κατασκευή λιμνοδεξαμενής στο Λιβάδι με στόχο την δημιουργία τουριστικού-αθλητικού κέντρου με παράλληλη χρησιμοποίησή της για την πυροπροστασία του βουνού και τεχνητής χιόνωσης.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ
http://arahova.wordpress.com/
Στην Φωτογραφία η λίμνη στο Λιβάδι Παρνασσού  που είχαμε παρουσιάσει πέρυσι και είχε δημιουργηθεί κατα την περσινή άνοιξη. 
Αν θέλουν να κατασκευάσουν εκεί την Λιμνοδεξαμενή, τότε πιθανότατα θα δημιουργηθούν και εκεί οικόπεδα που τώρα λόγο της φυσικής λίμνης που δημιουργείται δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου