Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Να δώσει συνέχεια στο σερί θέλει ο Τύρναβος με την Άμφισσα

Να δώσει συνέχεια στο σερί
Να επιβεβαιώσει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, θέλει ο Τύρναβος στο εντός έδρας ματς με τον Φωκικό.
Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα τρέχει ένα σερί έξι αήττητων αγώνων και ευελπιστεί αυτό να διευρυνθεί κόντρα στο σύλλογο από την Άμφισσα, που παλεύει για την άνοδο.
Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Έλληνα τεχνικό των Θεσσαλών είναι η απουσία του τιμωρημένου Γεωργαντζιά.
Ύστερα από δυο ισοπαλίες σε Κρανούλα και Άμφισσα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών επιστρέφει την Τετάρτη στο «σπίτι» της, στον…
ύπουλο αγώνα με την Κοζάνη.
Κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο «χαρτί» για την σωτηρία, η ομάδα της Πέλλας περιμένει από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να έχει υπομονή, ώστε να έρθει ένα καθοριστικό τρίποντο.
Ενδεχόμενη επιτυχία μπορεί να φέρει τους κυανόλευκους μόνους στην τρίτη θέση, αν την ίδια ώρα ο Φωκικός δεν πάρει το διπλό στην δύσκολη έδρα του Τυρνάβου. «Είναι το πιο δύσκολο από τα τρία ματς που έχουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» τονίζει ο Στέργιος Κιούρκας, που δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους, Ιασωνίδη, Σεμερτζίδη και Γκούντα, όπως και στον ανέτοιμο Κελπέκη.

Η Αναγέννηση θα κυνηγήσει το γρήγορο γκολ, που θα διώξει το άγχος, ενώ οδηγό αποτελεί το διπλό του πρώτου γύρου με 0-1. Στην αποστολή των Γιαννιτσών μετέχουν οι Κατρατσέας, Αποστολόπουλος, Πεχλιβανίδης, Ν. Ιορδανίδης, Καραμανλής, Βέργος, Χασάνογλου, Γ. Ιορδανίδης, Σουλίδης, Θανόπουλος, Παναγιωτόπουλος (πιθανή ενδεκάδα), Λαμπρόπουλος, Φωτιάδης, Προβατίδης, Αραμπατζής, Καρακάσογλου, Παντελίδης, Μήτσικας και Στεφανίδης.

http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου