Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Τύρναβος-Φωκικός 0-1

Την τρίτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Τύρναβος με 0-1 από τον Φωκικό. 
Ο Τύρναβος ξεκίνησε τον αγώνα με αλλαγές στη σύνθεση αφού ο Μιχάλης Ζιώγας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά όπως ο Λούγκος, ο Αντωνόπουλος και ο νεαρός τερματοφύλακας Κώστας Γούπος. 
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ...
χωρίς μεγάλες φάσεις αν και ο Τύρναβος είχε κάποιες καλές στιγμές  και θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ. Με την έναρξη του β' ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τη μάχη του κέντρου και κατάφεραν να προηγηθούν στο 62' μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας στα καρέ του Τυρνάβου όταν το δυνατό σουτ του  Τζέκου από κοντά και πλάγια δεξιά έστειλε τη μπάλλα στα δίχτυα αφού αυτή κόντραρε και στους αμυντικούς.
Στη συνέχεια η ομάδα του Κασάπη με σωστή αμυντική τακτική κατάφερε να κρατήσει σε απόσταση τους επιθετικούς του Τυρνάβου που επέμεναν σε λάθος επιθετικές επιλογές ψάχνοντας με βαθιές μπαλιές τον Κράββαρη, μπαλιές που καθάριζε εύκολα ο γκολκίπερ του Φωκικού Παρασκευάς.

Η Αναγέννηση Επανομής  πέρασε  με σκορ 3-1 την Δόξα Κρανούλας, σε ματς για την 32η αγωνιστική της Football League 2 και διατηρήθηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου, έχοντας ένα βαθμό διαφορά από την Καλλονή, η οποία επικράτησε με το ίδιο σκορ επί του Μακεδονικού.

Ο Φωκικός μετά την νίκη 1-0 στον Τύρναβο  βρέθηκε μόνος τρίτος στη βαθμολογία, με 50 βαθμούς αλλά και ένα παιχνίδι περισσότερο από την Αναγέννηση Γιαννιτσών που ακολουθεί.
Τύρναβος 2005. Γούπος, Κ. Σκούπρας, Β. Σκούπρας, Κλάζογλου, Σιάτρας, Λούγκος(50' Κοταρέλας), Γρηγορίου (56' Κουβελάς), Κ. Μάγγος, Θ. Μάγγος, Αντωνόπουλος (61' Κωστέλλος), Κράββαρης.
http://www.sporttirnavos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου