Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Καρτερία Ιτέας ...η σύγχρονη

Το θέμα είναι να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις , αν σκεφτόμαστε θετικά όλο και κάτι καλό θα προκύψει. Έχουμε διάφορα προβλήματα σαν πόλη σύμφωνοι , γιατί να μην μετατρέψουμε λοιπόν το ένα πρόβλημα σε λύση για κάποιο άλλο;
Τι σκεφτόμαστε ;  ...

Το πιο απλό. Το Τσιγαράδικο έτσι και αλλιώς θα μείνει για πολύ καιρό στον μωλο της Ιτέας , αντί να κινητοποιούμαστε για να το διώξουμε και να κινητοποιούμαστε επίσης για να μην φύγει η Αστυνομία, η λύση είναι απλή .
Να ζητήσουμε να στεγαστεί η Αστυνομία στο Λαθρεμπορικό που έτσι και αλλιώς έχει πιο δυνατές λαμαρίνες απο τα κοντέινερ που σχεδιάζουν να προτείνουν, ενώ επιπλέον έχει και μπαλαούρο για να φυλάνε τους κρατούμενους. 
Το Ιτεανετ για να προωθήσει την ιδέα αυτή σχεδίασε και το νέο σήμα της πόλης .
Άντε Καλορίζικο να είναι  υπομονή και μην ξεχνάτε
το όνομα είναι ...Καρτερία

2 σχόλια:

  1. χα χα χα φοβερό,

    εναλλακτικά: εκεί που θα συγχωνεύσουν 1ο-2ο δημοτικό και θα περισσέψουν αίθουσες, εκεί να στεγαστεί η αστυνομία. η μέγιστη ασφάλεια για τους γονείς, θα συνηθίζουν κι από νωρίς στην μπατσοκρατία τα χαϊβάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ειδικών σχολείων Άμφισσας13 Μαρτίου 2014 στις 11:10 μ.μ.

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ
    ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ



    Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων Άμφισσας ευχαριστεί θερμά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α. μεΑ.) για την ευγενική χορηγία της στο σύλλογό μας ενός αυτοκινήτου Ι.Χ. τύπου βαν 9 θέσεων με ράμπα ηλεκτρική για αναπηρικά αμαξίδια. Η απόκτηση ενός τέτοιου αυτοκινήτου για την εξυπηρέτηση των αναγκών του συλλόγου μας ήταν βασικό και καίριο αίτημά μας που για χρόνια αγωνιζόμασταν από την αρχή της ίδρυσής μας. Η ευαισθησία και η γενναιοδωρία ψυχής που επέδειξε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ έφεραν αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα για μας και κυρίως για τα παιδιά μας που έχουν κάθε δικαίωμα στην προσβασιμότητα και σε μια ζωή με αξιοπρέπεια.


    Με εκτίμηση

    Το ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή