Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΚ.Α.


Με διοργανωτές την ΕΣΟ και την Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας, στην Ερέτρια Ευβοίας διεξήχθησαν το 23ο Ατομικό και 9ο Ομαδικό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα .
Ήταν κατά κοινή ομολογία η καλύτερη διοργάνωση σχολικού πρωταθλήματος που έχει...
πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα πράγμα που αποδεικνύεται από το ρεκόρ συμμετοχής των αθλητών, των μαθητών-μαθητριών που συμμετείχαν παρόλη την οικονομική κρίση που έχει πλήξει και το σκάκι. Η ζεστασιά με την οποία ο διοργανωτής αγκάλιασε όλους τους αθλητές και τους γονείς τόσο πριν τη διοργάνωση με τις προσφορές του όσο και κατά τη διάρκεια αυτής, έτυχε της αναγνώρισης όλων των παρευρισκομένων αθλητών , γονέων, παραγόντων. Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις μπόρεσαν να φιλοξενήσουν και να καλύψουν την παραμονή κατά τη διάρκεια των αγώνων όλων των συνοδών παρ’ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Είναι το μόνο ξενοδοχειακό συγκρότημα μέχρι σήμερα που πέρα από την επάρκεια του αγωνιστικού χώρου έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ακριβώς στον ίδιο χώρο με τους αγώνες, όλους τους συνοδούς.
Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑ είναι διπλά χαρούμενο τόσο διότι τη διοργάνωση ανέλαβε και έφερε εις πέρας με επιτυχία η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας και προσωπικά ο Γιώργος Τσουνής όσο και για τις πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών του συλλόγου στο ομαδικό και ατομικό πρωτάθλημα.
Ξεχώρισαν οι ισοβαθμία στην τρίτη θέση του 1ου Γυμνασίου Άμφισσας (Παπακωνσταντίνου Δημήτρη, Μαγκλάρας Θεμιστοκλή-Παναγιώτη, Στεργίου Μιχάλη, και Καλλία Βασιλική) στο Ομαδικό Πρωτάθλημα, η ισοβαθμία στην 3η θέση του Θεμιστοκλή Παναγιώτη Μαγκλάρα στη Β΄ Γυμνασίου και η 5η θέση του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου στην Α΄ Γυμνασίου. Πολύ καλές επιδόσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές των συλλόγων μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές , στους γονείς και στους προπονητές του συλλόγου Ιωάννη Παπαϊωάννου, Ευάγγελο Κακκανά και Ηλία Ευθυμιάδη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα.
Το Ομαδικό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, σε ένα τουρνουά 6 γύρων.
Στον όμιλο των Δημοτικών συμμετείχαν οι 31 καλύτερες ομάδες ανάμεσα στις οποίες και η ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας με τους Οικονόμου Παναγιώτη, Παλάντζα Σταμάτη, Πουρνάρα Κατερίνα και Πουρνάρα Σταυρούλα . Η ομάδα συγκέντρωσε 6 βαθμούς (3 νίκες, 3 ήττες) και ισοβάθμησε στην 13η θέση.
Στον Όμιλο των Γυμνασίων συμμετείχε η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Άμφισσας αποτελούμενη από τους Παπακωνσταντίνου Δημήτρη, Μαγκλάρα Θεμιστοκλή-Παναγιώτη, Στεργίου Μιχάλη, και Καλλία Βασιλική. Έχοντας σκληρό ανταγωνισμό ισοβάθμησε στην 3η θεση με 8 βαθμούς (3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα) και με την άρση της ισοβαθμίας κατετάγη τελικά 4η σε σύνολο 15 σχολείων.
Την Κυριακή και την Μ. Δεύτερα διεξήχθησαν οι αγώνες του Ατομικού Πρωταθλήματος, όπου οι αθλητές μας πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις.
Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών μας σε σύνολο 9 αγώνων έχουν ως εξής:
Β΄ Δημοτικού
Τζίτζηρα Φωτεινή, 0 π. , κατετάγη 58η
Γ΄ Δημοτικού
Παπακωνσταντίνου Γεώργιος , 5,5 π., κατετάγη 15ος
Δ΄ Δημοτικού
Πουρνάρα Σταυρίνα , 4 π., ισοβάθμησε στην 46η θέση , κατετάγη 50η
Ντόκος Σπυρίδων, 3,5 π., ισοβάθμησε στην 61η, κατετάγη 65ος
Ε΄ Δημοτικού
Οικονόμου Παναγιώτης , 5 π., ισοβάθμησε στην 23η θέση , κατετάγη 25ος
Πουρνάρα Αικατερίνη, 4,5 π. ισοβάθμησε στην 35η θέση, κατετάγη 41η
Παλάντζας Σταμάτης, 2,5 π. ισοβάθμησε στην 67η θέση , κατετάγη 69ος

Α΄ Γυμνασίου
Παπακωνσταντίνου Δημήτριος, 6,5 π., κατετάγη 5ος
Τσαμαντάνη Έλλη, 4 π., ισοβάθμησε στην 40η θέση , κατετάγη 51η
Ανδρέου Ευστάθιος-Ανδρέας , 3,5 πόντους, ισοβάθμησε στην 52η θέση, κατετάγη 53ος
Β΄ Γυμνασίου
Μαγκλάρας Θεμιστοκλής-Παν. 7 π., ισοβάθμησε στην 3η θέση κατετάγη 4ος
Στεργίου Μιχάλης, 4,5 π., ισοβάθμησε στην 32η θέση , κατετάγη 34ος
Λύκεια
Μεγαλιός Κωνσταντίνος, 5 π., ισοβάθμησε στην 20η θέση , κατετάγη 24ος
Οικονόμου Νικόλαος, 3 π., ισοβάθμησε στην 59η θέση , κατετάγη 62ος

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο στην σελίδα του διοργανωτή www.skakistikiakadimia.gr και στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης http://www.roua.gr/sxolika2011/
Συγχαρητήρια σε όλους, καλή σκακιστική δουλειά και καλές επιτυχίες.


Τα Δ.Σ. της Ε.ΣΚ.Α. και του Σ.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου