Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ξανά στην επικαιρότητα η πώληση νησιών στην Ιτέα

Το θέμα της πώλησης νησιών βρήκε αφορμή ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Ανατολάκης για να αποδείξει με ευκαιριακό τρόπο οτι είναι πατριώτης.
Παρουσιάζει ένα γνωστό ξαναζεσταμένο φαί που μας έχει σερβιριστεί πολλές φορές για να αποκρύψει το γεγονός ότι το κόμμα του ψηφίζοντας το μνημόνιο ξεπούλησε ολόκληρη την χώρα στους τοκογλύφους.
Τα δύο νησάκια  στο Κορινθιακό ...
κόλπο μεταξύ Ιτέας και Γαλαξιδίου, είναι ο  'Αγιος Αθανάσιος και ο 'Αγιος Γεώργιος και απο ότι γνωρίζουμε αποτελούν ιδιωτική περιουσία. Για ποίον λόγο λοιπόν φωνάζει ο Βουλευτής του Λάος. Θέλει να κρατικοποιηθούν; φοβάται μην τα πάρουν οι Τούρκοι; Πόσα νησάκια ανήκουν σε ξένους στην χώρα μας; Μήπως θα απαγορεύσει την ιδιοκτησία στους αλλοδαπούς και τις ξένες πολυεθνικές επιχειρήσεις; Η ακροδεξιά πάντα τους στήριζε δεν θα αλλάξει τώρα.
Το μόνο που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν αν αμφισβητούνταν ο ιδιοκτησιακός χαρακτήρας των νησιών, αν δεν αμφισβητείται μπορεί την στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές οι ιδιοκτήτες τους ήδη να είναι  αλλοδαποί.

Παρόλο που δεν προβάλουμε τις απόψεις αυτού του κόμματος που είναι γνωστό για τις ακροδεξιές και ρατσιστικές απόψεις που υπάρχουν μέσα του, δείτε και ένα ξέσπασμα του αρχηγού για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου