Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Απόλυτη επιτυχία σήμερα στην αποχή του 1ου και του 2ου Δημοτικού Ιτέας

ΚΑΘΟΛΙΚΗ Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ....

γράφει η πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Ιτέας Ελένη Παπανδρέου στην Σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Να δούμε πότε θα αξιωθούν να μας απαντήσουν στα δίκαια αιτήματά μας. Οι γονείς περιμένουν από τον Διευθυντή της Περιφέρειας, να απαντήσει επιτέλους για τις οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών των σχολείων μας, ενώ από την Βουλευτή περιμένουμε να ...
προωθήσει το αίτημα μας στην Κυβέρνηση και όχι να ακολουθεί την αντίθετη διαδρομή μεταφέροντας μας τις απόψεις της Κυβέρνησης. Γράφει ο Απόστολος Τσιάμης
Δείτε περισσότερα στην σελίδα του Συλλόγου στο Facebook

1 σχόλιο:

  1. Οι Σύλλογοί μας έχουν κάνει αίτηση στον Περιφερειακό Διευθυντή στην Λαμία από τις 21-3-2011 για να πάρουν απάντηση για ένα πολύ σημαντικό θέμα. Το θέμα είναι το πόσες οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών θα υπάρχουν στο προτεινόμενο σχέδιο συγχώνευσης των σχολείων μας.
    Παρόλα αυτά δεν μας έχουν απαντήσει ακόμα και είμαστε έτσι τα μοναδικά σχολεία που δεν υπάρχει γραπτά πόσες οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών θα υπάρχουν την επόμενη χρονιά.
    Η αρχική κατάσταση του Υπουργείου Παιδείας προέβλεπε να δημιουργηθεί 1 εξαθέσιο στην θέση των δύο εξαθέσιων που συγχωνεύονται. Μετά από παρέμβαση της Βουλευτού σβήστηκε αυτός ο αριθμός των διδασκόντων διότι θεωρήθηκε λάθος χωρίς όμως να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον.
    Αν αυτού δίνουν προφορικές υποσχέσεις, οτι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
    Δεν είναι δυνατόν να διαταράσσουν την σχολική λειτουργία των σχολείων μας.
    Γίνονται καταλήψεις σε δύο σχολεία στην Ιτέα εξαιτίας της δικής τους αδράνειας.
    Οι γονείς είναι αγανακτισμένοι και απέδειξαν οτι μπορούν να κλείνουν τα σχολεία ομόφωνα γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να διεκδικήσουν παρά την μόρφωση των παιδιών τους.
    Ο Περιφερειακός διευθυντής και η Βουλευτής να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

    Αποστόλης Τσιάμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή