Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Αντιδράσεις από γονείς και μαθητές στην Φωκίδα για τις συνενώσεις



Σε συνέλευση προχωρούν οι Γονείς και κηδεμόνες αύριο Τετάρτη στην Ιτέα για το θέμα των συγχωνεύσεων και των καταργήσεων των σχολικών μονάδων , ενώ από σήμερα τα παιδιά του Λυκείου Ιτέας κάνανε κατάληψη στο σχολείο τους.
Διαβάστε την ανακοίνωση των 7 συλλόγων γονέων και κηδεμόνων που συνεδρίασαν χθες Δευτέρα και την απόφασή τους:...


Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των
1ου Δημοτικού Σχολειου Ιτέας, 2ου Δημοτικού Σχολειου Ιτέας, 3ου Δημοτικού Σχολειου Ιτέας, Δημοτικου Σχολειου Κίρρας, Δημοτικού Σχολειου Σερνικακίου, Δημοτικού Σχολειου Αγ Ευθυμίας & Δημοτικού Σχολειου Δελφών καθώς επίσης και σι Διευθυντές και Δάσκαλοι των Ιου & 2ου Δημοτικών Σχολειων Ιτέας μετά από κοινή συνεδρίαση τους τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 με Θέμα την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για συνχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων του Δήμου μας
καλούν ολους τους γονεις
σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με το ιδιο Θέμα την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 και ωρα 18.00 στην αιθουσα ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΙΤΕΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ


1 σχόλιο:

  1. τωρα το θυμηθηκατε?καποιοι απο εσας βριζατε πριν 10 μηνες αυτους που ετρεχαν και φωναζαν.τωρα δυστυχως ειναι αργα.οι κοινωνιες πρεπει να εχουν γρηγορα αντανακλαστικα και να αντιδρουν αστραπιαια.αν περμενετε προσκληση για αγωνα η περιμενετε τον εχθρο να μπει στο σπιτι σας ειναι αργα.οπως τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή