Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Αν.Λιάσκος: Το πρωί στο ΛΑΟΣ, το απόγευμα στη Ν.Δ


Έχουν πλάκα οι κατ επάγγελμα εκπρόσωποι λαού, όπου βρούν μαγαζί ανοικτό μπαίνουν και όποιος δώσει τα περισσότερα. 
Την πάτησε όμως ο Λιάσκος γιατί κουβέντιασε με το ΛΑΟΣ το γνωστό κόμμα με τις σχέσεις στο παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες, άντε να ξεμπλέξει τώρα.
Διαβάστε το δημοσίευμα:

Στο «μαντρί» επέστρεψε ο πρώην βουλευτής Ευβοίας και υφυπουργός Τουρισμού της κυβέρνησης Καραμανλή, Αναστάσιος Λιάσκος, λίγες μόνον ώρες μετά την ανακοίνωση της προσχώρησής του στο ΛΑΟΣ. Το πρωί ανακοινώθηκε ότι το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε χθες με το Γιώργο ...Καρατζαφέρη και συμφώνησε να μεταπηδήσει στο ΛΑΟΣ.
Το απόγευμα ανακοίνωσε, όμως, ότι παραμένει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παραδέχτηκε τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και υποστήριξε ότι δέχτηκε "τιμητική" πρόταση συνεργασίας, αλλά την αρνήθηκε.
Άμεση ήταν η αντίδραση του γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι είχε δώσει τα χέρια με τον Γ. Καρατζαφέρη.
"Ο κ. Λιάσκος υπαναχώρησε. Αντιλαμβανόμαστε τους εκβιασμούς που εδέχθη. Λυπούμεθα για την αδυναμία του αυτή και τον καλούμε να παραλάβει την ηχογραφημένη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος, όπως και τις φωτογραφίες της προσχώρησης με τα πλατιά χαμόγελα", αναφέρεται στην ανακοίνωση του

1 σχόλιο:

  1. Δεν σας τα λέγαμε , δείτε την συνέχεια

    Πόλεμος δηλώσεων ΛΑΟΣ - Λιάσκου

    Πόλεμος δηλώσεων και ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει από χθες ανάμεσα στη ΝΔ και το ΛΑΟΣ με αφορμή διάψευση του πρώην υπουργού Αναστάσιου Λιάσκου ότι προσχωρά στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

    Χθεσινοβραδινή ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για μαγνητοφωνημένη συνομιλία του κ. Λιάσκου με τον κ. Καρατζαφέρη, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του πρώτου, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι το ηχητικό ντοκουμέντο που επικαλείται ο ΛΑΟΣ «συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος».

    «Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού», συμπληρώνει ο πρώην βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ και καλεί τον κ. Καρατζαφέρη εντός της ημέρας να προβεί σε δήλωση δημόσιας συγγνώμης.

    «Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία», αναφέρει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό του κ. Καρατζαφέρη θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία».

    Αμεση και σε οξύ τόνο ήταν η απάντηση του ΛΑΟΣ, που χαρακτήρισε τον κ. Λιάσκο αδύναμο και φοβικό.

    Συγκεκριμενα, στη ανακοίνωση του ΛΑΟΣ αναφέρονται τα ακόλουθα:

    «Προς την εμφανή και αφανή ηγεσία της ΝΔ! Ψυχραιμία παιδιά! Με πιέσεις, εκβιασμούς, απειλές και χυδαιότητες δεν μπορείτε να κρατήσετε επώνυμους και λιγότερο επώνυμους που προσέρχονται στον ΛΑ.Ο.Σ.

    Με τον αδύναμο και φοβικό κ. Λιάσκο έπιασαν οι εκβιασμοί και οι πιέσεις σας. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι και τα υπόλοιπα στελέχη θα υποκύψουν το ίδιο.

    Καλή σας νύχτα!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή