Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Τα θέματα στην επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας

 Μακρυά από τους πολίτες,  μακρυά από τον τόπο μας, μακρυά από τις παρατάξεις και τους εκλεγμένους Περιφερειακούς συμβούλους συνεδριάζει για πρώτη φορά την Τρίτη η επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας.
Τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας έκρυψαν σε μια κλειστή επιτροπή την συζήτηση των Περιβαλλοντικών θεμάτων, περιγελώντας την πλειοψηφία των κατοίκων της Στερεάς μαζί με τον θεσμό που ανέλαβαν να υπηρετήσουν.
Δύο θέματα σχετικά με την Φωκίδα και τον Δήμο Δωρίδας που έχουν προκαλέσει την αντίθεση των κατοίκων της περιοχής είναι στην πρώτη συνεδρίαση. Να δούμε τι θα κάνει ο Δήμαρχος Δωρίδας που είχε ζητήσει σαφή εικόνα απο τις υπηρεσίες για το ποια αιολικά προγραμματίζονται. Δείτε την ανακοίνωση:...


Παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Λαμία, Πλατ. Ελευθερίας 3, 1ος όροφος), στις 05-04-11, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. προκειμένου να συνεδριάσουμε για τα παρακάτω θέματα :
ΘΕΜΑ 1ο: Εκλογή Αντιπροέδρου.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την εγκατάσταση και λειτουργία Αιολικού σταθμού Παραγωγής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 16 ΜW της εταιρείας ΄΄ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΒΟΡΟΡΑΧΗ Α.Ε΄΄ στη θέση ΄΄Αβορόραχη΄΄ του Δήμου Δωρίδας Ν. Φωκίδας.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) Αιολικού σταθμού Παραγωγής Ενέργειας ισχύος 13 ΜW της εταιρείας ΄΄ ΙΣΠΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΟΛΙΚΗ ΤΡΙΚΟΡΦΩΝ Α.Ε ΄΄ στη θέση ΄΄ Τρίκορφα ΄΄ του Δήμου Δωρίδας Ν. Φωκίδας.
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της βιομηχανίας παραγωγής θερμομονωτικών προϊόντων με την επωνυμία ΄΄ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε ΄΄ στη θέση ΄΄ Λυσιά ΄΄ του Δήμου Τανάγρας Ν. Βοιωτίας.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) φωτοβολταικού(Φ/Β) σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 4,99ΜW της εταιρείας ΄΄ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ Α.Ε. ΄΄ στη θέση ΄΄ Τσούκα ΄΄ του Δήμου Λοκρών Ν. Φθιώτιδας.
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) υφιστάμενης μονάδας Οστροκοκαλλιέργειας με το σύστημα ΄΄ lohg – line ΄΄ από 12 στρέμματα και ετήσια δυναμικότητα 210 τον. σε 20 στρέμματα της εταιρείας ΄΄ Οστρακοτροφεία Μαλιακού Α.Ε. ΄΄ με δ.τ. ΄΄ Φλοίσβος Α.Ε.΄΄, στη θέση ΄΄ Μώλος Λωκρίδας ΄΄ του Δήμου Μώλου – Αγ. Κων/νου Ν. Φθιώτιδας.
Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος παρακαλούμε να ενημερώσετε το μέλος που σας αναπληρώνει, προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου