Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ημερίδα για την επιτραπέζια ελιά στην Ιτέα

ImageΗ Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών Τυποποιητών Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ) διοργανώνει ημερίδα για την επιτραπέζια ελιά στο πλαίσιο του Καν. ΕΚ 867/08, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11.30μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυριακοπούλειου – Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας (δήμος Δελφών), Ηλία Τρίγκα 47 Ιτέα Φωκίδας. Πληροφορίες: τηλ. 22653/51100.

Πρόγραμμα ημερίδας
11.00 – 11.20    Προσέλευση – Εγγραφές
11.30 – 12.15    Χαιρετισμοί...


12.15 – 12.35    Μικροβιολογία ζύμωσης της επιτραπέζιας ελιάς. Γ. Ι. Νυχάς, Καθηγητής Μικροβιολογίας Τροφίμων, ΓΠΑ
12.35 – 12.55    Θερμική επεξεργασία της επιτραπέζιας ελιάς. Σ. Γιαννιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Μηχανικής Τροφίμων ΓΠΑ
12.55 – 13.55    Προβιοτικές ελιές: Έρευνα σε εξέλιξη στην ζύμωση της πράσινης ελιάς. Χ. Τάσσου, Ερευνήτρια Α’ Ινστιτούτο Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων ΕΘΙΑΓΕ
13.15 – 13.35    Εξελίξεις στην ζύμωση της επιτραπέζιας ελιάς. Ε. Πανάγου, Λέκτορα Μικροβιολογίας Τροφίμων ΓΠΑ
13.35 – 13.55    Η ορθολογική οργάνωση του πρωτογενούς τομέα, οδηγεί στην ομαλοποίηση της αγοράς του προϊόντος. Δρ. Γ. Ντούτσιας, Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων, τ. Γεν. Δ/ντης Ελαιουργικής
13.55 – 14.15    Ιχνηλασιμότητα στην επιτραπέζια ελιά και mobile tagging. Μ. Μανούσος, Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντης Food Standard A.E.
14.15 – 15.00    Παρεμβάσεις – Ερωτήσεις
15.00 – 15.30    Συζήτηση – Κλείσιμο ημερίδας - Ελαφρύ γεύμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου