Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ¨ΚΑΡΟΥΤΟΡΕΜΑ¨ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ !


Κινδυνεύει και γέφυρα στην εθνική οδό

ΜΑΡΑΘΙΑΣ - ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΑΣ

Του Παύλου Δωριάδη (DORIDA news). Ένα πρόβλημα που έρχεται από παλιά , τις τελευταίες ημέρες οξύνθηκε επικίνδυνα.


Το ¨καρουτόρεμα¨ στο Μαραθιά απειλεί με την πρώτη ισχυρή νεροποντή , όχι μόνο να πνίξει κόσμο, αλλά να συμπαρασύρει και γέφυρες !


Ειδικότερα όπως δήλωσε ο αρμόδιος ...
αντιδήμαρχος Ανδρέας Ευσταθίου, δεν αποκλείεται αν δεν γίνουν άμεσες παρεμβάσεις , να κινδυνέψει και η γέφυρα του χείμαρρου στην εθνική οδό Ναυπάκτου – Ιτέας , όπως του εξήγησαν οι μηχανικοί της αντιπεριφέρειας που έκαναν τις αυτοψίες.
Βέβαια το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 1,5 χρόνο , όπου η δυτική είσοδος του Μαραθιά είχε κλείσει , αφού το νερό περνούσε πάνω από τα τοιχία και τα αυτοκίνητα έπρεπε να γίνουν …βάρκες για να περάσουν !


Μετά την επιδείνωση που είχαμε τελευταία , ο Ευσταθίου ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη Γιώτα Γαζή και την διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών που έστειλε αμέσως μηχανικούς .
Διαπιστώθηκε ότι αν δεν γίνουν άμεσες παρεμβάσεις με τεχνικά έργα υποδομής , αντιστηρίξεων και υποστυλώσεων, ο κίνδυνος είναι μεγάλος να προκληθούν καταστροφές , με απρόβλεπτες επιπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους.

Η αντιπεριφερειάρχης Γιώτα Γαζή δήλωσε ότι αμέσως μόλις η τεχνική υπηρεσία κάνει τις εισηγήσεις και προτάσεις, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες στην Περιφέρεια να εγκριθεί το έργο με τη μορφή του κατεπείγοντος και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Αναρτήθηκε από DORIDA news, www.dorida.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου