Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ακόμη ένα ατύχημα στη στροφή του Ζεμενού

Δεν έχουν περάσει καν 40 ημέρες από το διπλό θανατηφόρο δυστύχημα στο Ζεμενό και χθές βράδυ είχαμε ένα ακόμα ατύχημα, ευτυχώς αυτή την φορά μόνο με υλικές ζημιές.


Ο οδήγος δικός μας άνθρωπος που δεν υπάρχει λόγος να πούμε το όνομα του. Η ολισθηρότητα του δρόμου στο σημείο αυτό (μιλάμε για την γνωστή στροφή), είναι κάτι παραπάνω από παγοδρόμιο. Η αντίθετη κλίση της στροφής είναι εμφανής. Δύο στοιχεία που από μόνα τους αρκούν για να ...
παρεκκλίνεις της πορείας σου. Εάν έχουμε και λίγη ταχύτητα παραπάνω? Το αποτέλεσμα θα είναι το παρακάτω:

Και τι έχει γίνει μέχρι σήμερα για αυτό το σημείο? Που έχει παρέμβει κάποιος? Τι ενέργειες έχουν γίνει? Μήπως πρέπει να σκοτωθεί κανένας υπουργος ή κανένας δήμαρχος για να ξεκινήσουν οιδιαδικασίες νέας ασφαλτόστρωσης?

Θα μου πείτε ότι το χειμώνα δεν κάνουνε τέτοιες εργασίες. Ας βάλουνε πινακίδες που να ειδοποιούν τον κόσμο με λόγια και όχι με σήματα για την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου σημείου.
Είναι κοινή παραδοχή ακόμα και από άτομα της ΔΕΚΕ αλλά και της αστυνομίας ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι το Νο1 αυτή τη στιγμή θανατηφόρο κομάτι σε όλη την Βοιωτία και όχι μόνο. Με έναν πρόχειρο απολογισμό έχουν σκοτωθεί 3 άτομα που έχουν σχέση με την περιοχή μας και δεκάδες άλλα ατυχήματα με πολλές υλικές ζημιές.

Ως πότε κύριοι της εξουσίας θα σας περιμένουμε να κάνετε τα αυτονόητα?

Αναγνώστης
http://ntelalis-arahovas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου