Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Κλειστά τα διόδια: ανοικτοί οι δρόμοι, μεγάλη επιτυχία της κινητοποίσης

Η σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση στους περισσότερους σταθμούς διοδίων της χώρας, ίσως η μαζικότερη μέχρι σήμερα, δείχνει ότι η ορμή του κινήματος Δεν Πληρώνουμε Διόδια σύντομα θα ανατρέψει αυτό το σκηνικό κερδοσκοπίας, που έχουν στήσει οι εταιρείες στους εθνικούς μας δρόμους μέσων των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης

Στo πλαίσιo του πανελλαδικού ανοίγματος των σταθμών διοδίων, που διοργανώθηκε από το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα μεγαλειώδης ...
κινητοποίηση στα Διόδια Αφιδνών. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ενθουσιώδης και πάνω από 1000 άτομα, για περισσότερες από 2,5 ώρες, σήκωσαν τις μπάρες του Σταθμού Διοδίων Αφιδνών, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση τουλάχιστον 15.000 οχημάτων.

Η σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση στους περισσότερους σταθμούς διοδίων της χώρας, ίσως η μαζικότερη μέχρι σήμερα, δείχνει ότι η ορμή του κινήματος Δεν Πληρώνουμε Διόδια σύντομα θα ανατρέψει αυτό το σκηνικό κερδοσκοπίας, που έχουν στήσει οι εταιρείες στους εθνικούς μας δρόμους μέσων των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης.

Το κίνημα ενάντια στα διόδια δίνει νέο ραντεβού στη Λαμία,το ερχόμενο Σάββατο 15 Γενάρη, με τη συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Ενάντια στα Διόδια και σκοπό την αποτίμηση και την οργάνωση της δράσης στο επόμενο διάστημα. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες τρομοκράτησης των οδηγών από το μπλόκ εργολάβοι-κυβέρνηση-καθεστωτικά ΜΜΕ, το κίνημα ενάντια στα διόδια φαίνεται να συνεχίζει τη δράση του, ακόμα πιό μαζικό και αποφασιστικό από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου