Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Οι σοσια-ληστές με το ελικόπτερο, Διαγραφή Μπεν Αλί από τη Σοσιαλιστική Διεθνή με απόφαση Γ. Παπανδρέου


"Σύντροφοι" μέχρι χθες ο Παπανδρέου με τον Μπέν Αλί της Τυνησίας. Δεν ξέρουμε πρόλαβε να τον διαγράψει πριν πάρει το χρυσάφι και φύγει ή μετά. Τί σημασία έχει θα μου πεις αν ήταν στην Ελλάδα θα αθωωνόταν.

Σοσιαλιστές για κλάματα, διαβάστε και απολαύστε.

Με απόφαση του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γ. Παπανδρέου διεγράφη από ...
τις τάξεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο ανατραπείς και διαφυγών στην Σαουδική Αραβία, πρώην Πρόεδρος της Τυνησίας Μπεν Αλί. Είναι η πρώτη διαγραφή που πραγματοποιεί ο κ. Παπανδρέου ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Την επιστολή για τη διαγραφή του Μπεν Αλί έστειλε ο γραμματέας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λ. Αγιάλα. Ο κ. Παπανδρέου διέγραψε επίσης από τον κατάλογο των χωρών μελών της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και την «Τυνησία» το κόμμα του ανατραπέντα Προέδρου.
Οπως δήλωσε στο «Βήμα», ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Δόλλης, στην Τυνησία υπάρχει και δεύτερο κόμμα (αυτό της αντιπολίτευσης) που είναι μέλος στη Σοσιαλιστική Διεθνή.
Η απόφαση για τη διαγραφή του Μπεν Αλί, έγινε, όπως ανέφερε ο κ. Δόλλης, όταν άρχισαν τα γεγονότα στην Τυνησία και προτού ο κ. Μπεν Αλί δραπετεύσει στο εξωτερικό, παίρνοντας μαζί του και ένα τόνο χρυσό όπως κατηγορήθηκε.
http://www.tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου