Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Κλείσαμε 35 μέρες λειτουργίας στο Χιονοδρομικό Παρνασσού και... τα καλύτερα έρχονται!

Μπορεί ο γερο-Χειμώνας να μην μας έκανε ως τώρα την χάρη, και τα χιόνια να ήταν λίγα έως πολύ λίγα. Η διάθεση μας όμως ήταν πάντα κόντρα στον καιρό και έτσι καταφέραμε αυτές τις 35 μέρες να λειτουργήσουμε προσελκύοντας έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών αλλά και αρχάριων χιονοδρόμων που επωφελούμενοι τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές αλλά κ χωρίς να επιβαρύνονται από την πολυκοσμία ήρθαν σ επαφή με την χιονοδρομία.  Αυτή είναι κ η «προίκα» μας άλλωστε... και η παρακαταθήκη μας για το μέλλον.
Ξεκινήσαμε δειλά. Με τον χιονοδιάδρομο του Αίολου υποστηρικτή μας από την πρώτη στιγμή. Δουλέψαμε όσο πιο συνετά γινόταν για να συντηρήσουμε την μικρή φλούδα χιονιού που είχαμε και να ...
την ενισχύσουμε με κάθε υποψία φρέσκου που έπεφτε αραιά και που. Κάπως έτσι κύλησαν αυτές οι πρώτες 35 μέρες με καταληκτική ημερομηνία την σημερινή.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο σε όσους διαβάζουν αυτό το άρθρο και βρίσκονται στην ηλιόλουστη Αθηνά ή κάπου αλλού, τα πράγματα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι διαφορετικά... και κυρίως είναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. 

Τα Κελάρια είναι σχεδόν ολόκληρα καλυμμένα από φρέσκο χιόνι καλής ποιότητας, οι Αναβατήρες Αίολος/Βάκχος/Περικλής σε λειτουργία, ο δρόμος καθαρός και η πρόσβαση στα parking εύκολη.

Όσους συναντήσαμε σήμερα ήταν ενθουσιασμένοι μιας και είχαν απολαύσει το σκι τους και αυτοί ήταν και η αφορμή για να γραφτεί αυτό το κείμενο.

Γιατί η σεζόν ξεκίνησε πλέον επίσημα με το χειμώνα να είναι ακόμα μπροστά μας και τον Παρνασσό να έχει αποδείξει περίτρανα ότι αν και το νοτιότερο εν λειτουργία Χιονοδρομικό της Ελλάδας, προβάλλει ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην χιονοβιωσημότητα του.

Τέλος θυμίζουμε ότι στο site μας θα έχετε καθημερινή ενημέρωση από τα «καθημερινά νέα μας» αλλά και φωτογραφία από τις live cam.
Σας περιμένουμε όλους!
Φιλικά
Χ.Κ.Παρνασσού.
http://www.parnassos-ski.gr

2 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΔΡΙΒΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΗΤΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι "ιδιαίτερα χαμηλές τιμές" είναι οι ακριβότερες από όλα τα χιονοδρομικά σε όλη την Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή