Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η προίκα του Ασημάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες
Με ιδιαίτερη χαρά, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι οι μέχρις τελευταίας ημέρα της θητείας μας προσπάθειες, έδωσαν αποτέλεσμα.
Πιστοί στις εξαγγελίες μας για συνέχιση της άσκησης εξουσίας μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας μας, καταφέραμε και εξασφαλίσαμε «προίκα» στον νέο Δήμαρχο του Δήμου Δελφών πίστωση 2.989.538,13€ από την οριστική έγκριση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του προγράμματος ΟΣΑΑ, που περιλαμβάνει ...
έργα-αναπλάσεις μέσα στον Δήμο Άμφισσας.
Συγκεκριμένα, προβλέπει το σκέπασμα του ποταμού ΥΛΑΙΘΟΥ, τόσο στην βόρεια πλευρά (παλαιά Σφαγεία), ότι έχει απομείνει, όσο και στην νότια πλευρά (Λύκειο Άμφισσας- Εργατικές κατοικίες), όπως και αστικές αναπλάσεις εντός της πόλης και όπου χρειάζεται, όπως προβλέπει η μελέτη των έργων.
Είναι γεγονός, ότι οι προσπάθειές μας έχουν ευοδωθεί και αισθανόμαστε υπερήφανοι που πετύχαμε τόσα πολλά.
Ταυτόχρονα σας ενημερώνουμε ότι ήδη διανέμεται φυλλάδιο, που αναφέρει τα έργα που έγιναν στον Δήμο Άμφισσας την τελευταία διετία 2009-2010.
Τέλος αφού ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους, ευχόμαστε στην νέα Δημοτική Αρχή καλή συνέχεια, πολύ προσπάθεια για την ανάπτυξη του νέου Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου