Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Οι δραστηριότητες του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας κατά το μήνα Δεκέμβριο 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι δραστηριότητες του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας κατά το μήνα Δεκέμβριο 2010
1. Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας στις 14 Δεκεμβρίου 2010 πήραν μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Άμφισσας «Χριστούγεννα στην Άμφισσα – το χωριό των καλικατζάρων» παρουσιάζοντας αυτοσχέδια μουσικά όργανα. Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασαν αυτοσχέδια μουσικά όργανα που κατασκεύασαν από άχρηστα υλικά καθημερινής χρήσης, διηγήθηκαν ιστορίες και έπαιξαν τραγούδια με αυτά. Στο τέλος βοήθησαν τα παιδιά που ...
παρακολούθησαν την εκδήλωση να φτιάξουν επιτόπου το «όργανο» που τους έκανε εντύπωση και τους το χάρισαν.
2. Στις 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:00 μμ έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας παρουσιάζοντας ελληνικά και ξένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, Ύμνους και Παραδοσιακά Κάλαντα από τα Μουσικά Σύνολα του Σχολείου. Επίσης οι μαθητές έπαιξαν οργανικά μουσικά κομμάτια στο όργανο, το οποίο κάθε παιδί ειδικεύεται, ενώ παράλληλα παρουσίασαν ήθη και έθιμα από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο φιλόξενο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου . Ευχαριστούμε το Διευθυντή και το σύλλογο διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, τόσο για τη φιλοξενία, όσο και για την αμέριστη ηθική συμπαράστασή τους έτσι ώστε τα παιδιά μας να νιώσουν πραγματικά άνετα και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Άμφισσας κος Ασημακόπουλος, η Αντινομάρχης κα Λαΐνη, ο Αντινομάρχης κος Ιντέρνος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κος Λαγγουράνης, ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας γονείς και φίλοι του Μουσικού σχολείου.
3. Στις 22 Δεκεμβρίου 2010 κυκλοφόρησε το 1ο τεύχος της Εφημερίδας των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας, το οποίο είχε θεματολογία σχετική με τα Χριστούγεννα. Στην εφημερίδα γράφουν όλοι οι μαθητές του Σχολείου και την επιμέλεια σύνταξης έχουν οι καθηγητές κα Τσάφου Παρασκευή και κος Ρανέλλος Ευάγγελος.
4. Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 οι μαθητές μας επισκέφτηκαν τους προϊσταμένους και το προσωπικό των υπηρεσιών και τους έψαλλαν τα κάλαντα.

Η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας
Καρρά Ασημίνα ΠΕ 16.01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου