Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Λυσάξανε με τις δημοσκοπήσεις

Σε αυτές τις εκλογές το πόσα τηλέφωνα έχουν πάρει οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι άλλο πράγμα.
Έχουν βάλει κάτω τα τηλέφωνα της Φωκίδας και δεν υπάρχει οικογένεια που να μην την έχουν πάρει μία τουλάχιστον φορά για δημοσκόπηση.
Στην αρχή ρωτούσαν για να μάθουν με ποιο πρόσωπο θα μας κορόιδευαν καλύτερα, ώστε να δώσουν τα κόμματα εξουσίας τα χρίσματα στους υποψηφίους Δημάρχους.
Τα πρόσωπα  δεν τους ενδιέφεραν ποτέ ιδιαίτερα, αρκεί να μπορούν να πουλούν το "προϊόν τους" με τον ποιο εύκολο και αποδοτικό τρόπο. Θέλουν να μάθουν τις αδυναμίες μας έτσι ώστε να τις χρησιμοποιήσουν μετά εναντίον μας.
Τώρα έχουν φαγωθεί με τις Περιφερειακές εκλογές. Τηλέφωνα επι τηλεφώνων για να ...
μας πείσουν έμμεσα για τους πελάτες τους. Ρωτούν για το αν θα γίνουν μετά βουλευτικές εκλογές, ώστε να βάλουν μέσα στο κάθε σπίτι το δίλημμα που αποφάσισε να σερβίρει ο πρωθυπουργός.
Μην έχετε αυταπάτες και αυτό το δίλημμα δημοσκοπήσεις το βγάλανε. Κατάλαβαν ότι υπάρχει πιθανότητα να τσιμπήσει ο κόσμος αν το θέσουν και γι αυτό το κάνουν.
Το συμπέρασμα ποιό είναι;
Μην απαντάτε τίποτα στις δημοσκοπήσεις , μην προσπαθείτε να τους παραπλανήσετε γιατί αυτοί γνωρίζουν να διορθώνουν τα εσκεμμένα λάθη σας.
Κλείστε τους το τηλέφωνο.
Γνωρίζουν τον αριθμό σας και σε ποιόν μιλούν όσα και να ισχυρίζονται για την ανωνυμία της δημοσκόπησης.
Μην αφήνετε τους ρουφιάνους του ΔΝΤ να σας κοροϊδεύουν και να βρίσκουν τα ευαίσθητα σημεία που θα πιέσουν κατόπιν το επόμενο διάστημα.
Μην δέχεστε να σας φακελώνουν, τιμωρήστε τους στην κάλπη, αυτό είναι το μόνο που φοβούνται και με αυτό θα ξαλαφρώσετε , όχι με τις δημοσκοπήσεις.

1 σχόλιο:

  1. Επιστολή αναγνώστη: Κάρτα του Πολίτη


    Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την απόταξη των αστυνομικών που ελάχιστα ΜΜΕ πρόβαλαν θα ήθελα να παραθέσω την άποψη μου.
    Η κοινωνική-πολιτική μου άποψη αναφέρεται στην προσωπική ελευθερία και την προσωπική ασφάλεια μας. Με την κάρτα η προσωπική ελευθερία μας καταργείται, ξέρουν που πάμε που τρώμε τι κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ. Είναι τραγικό, αν σκεφτεί κανείς τους ΑΓΩΝΕΣ και το ΑΙΜΑ που χύθηκε για να ζούμε ελεύθερη, πως καταργούνται με μια κάρτα είναι τρομερό. Επικαλέστηκαν τη φοροδιαφυγή ενώ όλοι ξέρουμε ότι με τις αποδείξεις το ποσοστό χρέους που θα καλύψουν είναι 0,01%. Είναι γελοία όσα προφασίζονται να μας κάνουν πρόβατα τους. Που είναι οι ανεξάρτητοι Αριστεροί της χώρας που αντιδρούσαν στα Πάντα ?? . Μήπως κοιμούνται ή μήπως τους βολεύει το σύστημα αυτό ?? Που είναι οι επαναστάτες Έλληνες που δεν δέχτηκαν καμία σκλαβιά. 400 χρόνια σκλαβιά και κρατήσαμε τα πάντα και αντιδράσαμε και ελευθερωθήκαμε. 40 χρόνια μεταπολίτευση και γίναμε πάλι σκλάβοι. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. Δεν ντρέπεστε που θα γεννήσουμε παιδιά που από το μαιευτήριο θα είναι σκλαβωμένα ? Τα παιδιά μας τα σκέφτεται κανείς ?? Τι θα αφήσουμε πίσω μας Κάρτες Ελέγχου Πολίτη ??
    Η θρησκευτική μου άποψη είναι ξεκάθαρη δεν πρέπει να σφραγιστούμε. Όποιος σφραγιστεί ότι και να κάνει μετά θα ανήκει στο Σατανά. Ότι και να βάλει πάνω από το σφράγισμα θα είναι ο ίδιος υπηρέτης του Σατανά. Ο Γέροντας Παΐσιος είπε " τα ούρα δεν αγιάζονται μόνο το νερό." Η αποκάλυψη το λέει καθαρά. Τι περιμένετε να δείτε για να το καταλάβετε ??.



    Φιλικά, Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή