Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

490.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων στη Βρετανία, 300.000 στην Ελλάδα

Για τις περικοπές 490.000 θέσεων εργασίας, δηλαδή ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, στο δημόσιο τομέα της Βρετανίας μέχρι το 2015, προφανώς και το ακούσατε κάπου. Ακόμα και ‘τα Νέα’ που διαβάζεται και το ‘Mega’ που ακούτε και βλέπετε, το ανέφεραν. Αλλά ακόμα και αν δεν το πήρε το μάτι ή το αυτί σας πρέφα πουθενά, μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες του βρετανικού πλάνου εδώ: Η Βρετανία στέλνει τις δημόσιες δαπάνες στο απόσπασμα.
Το άλλο όμως με τον Τοτό, εεε, συγνώμη, τον Παπακωνσταντίνου και την τρόικα το ...
ακούσατε;


Έρχονται 300.000 απολύσεις...

Δεν το πιάσατε; Να σας το ξαναπώ: 300.000 απολύσεις στο δημόσιο μέχρι το 2013.


Και δημόσιο εννοούμε τους πάντες που μισθοδοτούνται, άμεσα ή έμμεσα, από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Και επειδή στους καιρούς που ζούμε, μειώσεις στρατιωτικού και αστυνομικού προσωπικού δεν νοούνται, καταλαβαίνετε για ποιον χτυπά η καμπάνα.


Με ιδιαίτερη στοργή και προδέρμ, σε όλους εκείνους τους γλείφτες και ξεφτίλες δημόσιους, δημοτικούς κ.λπ. υπαλλήλους της πρώην επαρχίας Παρνασσίδας και νυν δήμου Δελφών, που ‘εκτίθενται’, τρομάρα τους, με τους αστικούς συνδυασμούς των καραχάλιου, φουσέκη, περγαντά, χειμμάρα και εκείνου του λα.ο.σ. στην περιφέρεια. Σε όλους δηλαδή εκείνους που προδίδουν την κοινωνική τους τάξη και τα συμφέροντά τους και προσδένονται στα συμφέροντα της κυρίαρχης αστικής τάξης (Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη και τ’ αφεντικά τους, για να εξηγούμαστε), ιδιοτελώς.

Μόνο που τον προδότη και τον χαμερπή, ποτέ και κανείς δεν συμπάθησε. Γι’ αυτό, άξιος ο μισθός σας σήμερα και το επίδομα ανεργίας σας, αύριο.


Όσο δε για τους λοιπούς δημοσίους υπαλλήλους της περιοχής μας, η 15η νοέμβρη είναι κοντά και το ενιαίο μισθολόγιο αναμένει στη στροφή του 2011. Ας φροντίσουν με τις επιλογές τους να τα κάνουν πιο ‘βαρβάτα’.

Η πρώτη φωτογραφία είναι από το Ποντίκι και οι επόμενες από το Βαθύ Κόκκινο.

Εκείνος ο τύπος, ο you ‘re fired, της πρώτης φωτογραφίας, κάποιον ΔΥ μου θυμίζει, αλλά ποιον;
http://tomantri.blogspot.com/2010/10/490000-300000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου