Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΕΛΠΑ Ράλλυ στις 01-03 Οκτωβρίου 2010 με επίκεντρο την Ιτέα και την Φωκίδα...

Το 34ο Ράλλυ ΕΛΠΑ  θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1 και 3 Οκτωβρίου ενώ αποτελεί τον ένατο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ  προσμετρώντας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 2WD της FIA. Παράλληλα, οι Έλληνες συμμετέχοντες θα βαθμολογηθούν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ –με ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε μία από τις δύο ημέρες του αγώνα, ενώ σε ό,τι αφορά την πρώτη ημέρα, θα προσμετρά και στο Κύπελλο Χώματος, με συντελεστή 2.

Ο διήμερος χωμάτινος αγώνας θα έχει και φέτος επίκεντρο την πόλη της... Ιτέας Φωκίδας και πεδίο βολής ορισμένες από τις υπέροχες «Ακροπολικές» ειδικές διαδρομές. Η πρώτη ημέρα, περιλαμβάνει 3 ε.δ. τις οποίες τα πληρώματα θα πραγματοποιήσουν δύο φορές, και το συνολικό μήκος τους θα αγγίζει τα 120 χλμ. Την επόμενη και τελευταία ημέρα του αγώνα το σκέλος θα περιλαμβάνει δύο ε.δ. που θα πραγματοποιηθούν από τρεις φορές, με συνολικό μήκος 134 χλμ.

Παράλληλα, τη δική τους μάχη στα βουνά της Φωκίδας θα δίνουν και τα πληρώματα που ακολουθούν τα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, αφού ο αγώνας προσμετρά στον ομώνυμο θεσμό. Η κατηγορία η οποία εδώ και χρόνια κερδίζει το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών, την πρώτη ημέρα θα αγωνιστεί στο πρώτο loop ε.δ. (3 ε.δ.) με συνολικό μήκος 60 χιλιόμετρα και τη δεύτερη θα πραγματοποιήσει ακόμα τρεις ε.δ. (69 χιλιόμετρα), πριν επιστρέψει στην Ιτέα για τον τερματισμό.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:


30/07/10
29/07/10
26/07/10
26/07/10
25/07/10
Από autocarnet.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου