Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Κάποιοι στην Αριστερά φάνηκαν ιδιαιτέρως πρόθυμοι να αναλάβουν τη δουλειά:

όλοι τους κρύβουν ένα Μητσοτάκη μέσα τους.. (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε ?)  
..ο Γ. Ψαριανός μιλώντας σαν εκπρόσωπος της ομάδας των «ανανεωτών» βγήκε και δήλωσε ότι επιδίωξη τους είναι «να καλυφθεί ο χώρος αλλά με ξεκάθαρη φυσιογνωμία αριστερού ευρωπαϊσμού δημοκρατικών διαδικασιών, ανοιχτών οριζόντων, πλατιών συμμαχιών. Δεν μπορεί να ...
λέμε: "Δεν συνεργαζόμαστε με το ΠΑΣΟΚ". Τι πάει να πει αυτό;».
  Άνοιξε δηλαδή διάπλατα την πόρτα για να πάρουν κι αυτοί τον δρόμο τον οποίον έχουν βαδίσει Δαμανάκη, Μπίστης ..
}
Από  garizo.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβα καλα,
    Τωρα τα λεει λαθος ο κ.Ψαριανος;και πρωτα τα ελεγε σωστα ;
    Για κοιταξτε σχετικη αναρτηση:
    "Η ομιλία του συντοπίτη μας Ψαριανού στην Βουλή, πραγματικά πρέπει να την δείτε"
    Εγω αν και οχι αριστερος θα πω οτι ο κ.Ψαριανος
    ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΩΣΤΑ !!!(και τον εκτιμουσα).
    Τωρα ,εσεις οι αριστεροι με τι "αφτια" ακουτε καθε φορα,δεν ξερω !!! ( μαλλον ξερω ).
    Τοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....και ειναι και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ να τους εξομοιωνετε με εκεινο το "φαντασμα",στα πισω εδρανα.
    Τοτος (και παλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα λεβέντικη πολιτική κίνηση από τον επαναστάτη των ερτζιανών και της βουλής:
    Συμμετείχε σε τρικολόρε συνάντηση και των 9 ορφανών της βουλής, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία Ντόρας στο γραφείο του Δρακουμέλ, οπότε κι εξέλεξαν τον Κουβέλη ως κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο!!!!
    Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται για το συντοπίτη μας που ξέρει να τα λέει έξω απ' τα δόντια κι αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι!!!!
    Συγχαρητήρια και στο σύντροφο Φώτη.
    Επιτέλους φαίνεται οτι το όνειρο της αρχηγίας γίνεται πραγματικότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο δεν είναι δικό μας απλά το αναδημοσιεύουμε.
    Για την ουσία τώρα.
    Το τί άλλαξε θα πρέπει να ρωτήσεις καλύτερα τον ίδιο τον Ψαριανό και αυτούς που φεύγουν.

    Δεν μπορεί να λένε οι ίδιοι άνθρωποι τα αντίθετα πράγματα πριν και μετά τις εκλογές.

    Δεν γίνεται όταν θέλουν να κρατήσουν τις θεσούλες τους στην Βουλή να χαϊδεύουν αυτιά και μετά να βρίζουν αυτούς που ψήφισαν σε ολόκληρη την Ελλάδα τον ΣΥΡΙΖΑ

    " Αν ο κόσμος ήθελε να επιλέξει ανθρώπους από τα γκρουπούσκουλα, θα τους είχε ψηφίσει. Ουδένα ψήφισε."
    δήλωνε αυτάρεσκα ο Ψαριανός μετά την απόφαση να φύγει απο την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

    Ξεχνώντας βέβαια οτι για να βγει αυτός Βουλευτής χιλιάδες άνθρωποι σε ολόκληρη την Ελλάδα πάλεψαν , έθεσαν υποψηφιότητες χωρίς να έχουν καμία πιθανότητα εκλογής, αλλά το έκαναν γιατί απλά πίστεψαν στους κοινούς αγώνες της αριστεράς.

    Ο Μητσοτάκης είναι παλιός συνεργάτης και αυτής της Αριστεράς και του ΚΚΕ δεν είναι σημερινός γνώριμος. Η συνεργασία τους παλιότερα δείχνει την κατάντια που μπορεί να φτάσει η αριστερά στον τόπο μας και αποτελεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της.

    Το πρόβλημα με το οποίο είχαμε να κάνουμε είναι οτι ενώ φανερά οι ανανεωτικοί σαμπόταραν εδώ και χρόνια και τον ΣΥΝ και τον ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΥΝ για να μην τους χάσει έκανε τόσες υποχωρήσεις που παραλίγο να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Στον Νομό μας ο μόνος που διακήρυξε ότι συμμετέχει σε αυτήν την κίνηση είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Άμφισσας που είχε κατέβει μαζί με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.
    Τυχαίο δεν νομίζω που λέει και η διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ προς τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΕΒΕΝΤΗ.
    Κοινοποίηση
    Σήμερα στις 5:53 μ.μ.
    Κύριε Λεβέντη,

    Στις τελευταίες Βουλευτικές Εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, ο ΣΥΡΙΖΑ σας περιέλαβε, προφανώς με την δική σας θέληση και συμφωνία αν όχι και πρωτοβουλία, στο ψηφοδέλτιό του της Περιφέρειας Αττικής.



    Ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε τότε στην εκλογική περιφέρειά μας 15.860 ψήφους. Από τους 15.860 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, 3.560 έβαλαν σταυρό προτίμησης στο όνομά σας και καθώς ήρθατε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης και ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε έναν μόνο βουλευτή στην Περιφέρεια Αττικής, εκλεγήκατε βουλευτής. Είναι προφανές πως δεν κληθήκατε να αντιπροσωπεύσετε τους «προσωπικούς» φηφοφόρους σας. Είναι προφανές πως δεν θα εκλεγόσασταν βουλευτής με 3.560 ψήφους. Εκλεγήκατε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή 15.860 πολίτες της περιφέρειας ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.



    Είναι ανθρώπινο να μην είχατε τότε συνειδητοποιήσει τις βαθειές διαφωνίες σας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεχομένως και να μην είχατε διαφωνίες. Όπως και να ‘χει, προφανώς δεν είχατε αντιληφθεί κάτι που να είναι ασυμβίβαστο ανάμεσα στις ιδεολογικές απόψεις και πολιτικές θέσεις σας και στην ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή και αργότερα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιότητα που είναι από τις πλέον προβεβλημένες δημόσια και αποτελούν την «βιτρίνα» του κάθε κόμματος.



    Ας δεχθούμε ως ανθρώπινο το γεγονός πως διαπιστώσατε οκτώ μόλις μήνες μετά την εκλογή σας, αγεφύρωτο ιδεολογικό και πολιτικό χάσμα με το σχήμα του οποίου ήσασταν λίγο πριν υποψήφιος και με τη σημαία του οποίου εκλεγήκατε και με τους ψηφοφόρους που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους το σχήμα αυτό.



    Δεν είναι όμως ούτε ανθρώπινο, ούτε λογικό, ούτε ηθικό, ούτε τίμιο να μεταχειρίζεστε την βουλευτική έδρα σας σαν προσωπικό περιουσιακό σας στοιχείο. Απαιτούμε από εσάς να αποδείξετε τον χαρακτήρα που το επίθετό σας υποδηλώνει και να «επιστρέψετε» άμεσα την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ, στου οποίου τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους ανήκει.



    ΣΥΡΙΖΑ Νοτιοανατολικής Αττικής

    (Βούλα – Βάρη – Βουλιαγμένη - Κορωπί)

    22 Ιουνίου 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τοτός:
    -Μην παίζεις με τον πόνο τους, τώρα που τους την έκανε γυριστή ο γιαλαντζί επαναστάτης Ψαριανός.
    -Πριν τους ρίξεις ανάθεμα για το φάντασμα του Δρακουμέλ στη φώτο, ενημερώσου πρώτα:
    Οι 9 ανεξάρτητοι συναντήθηκαν με πρωτοβουλία Ντόρας στο γραφείο Δρακουμέλ στη βουλή και οι 6 (ανανεωτικοί+Ντόρα+Κιλτίδης) εξέλεξαν Φώτη για κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Άρα......
    -Ξέχνα τα "εσείς οι αριστεροί, εσείς οι δεξιοί κτλ" και προσπάθησε να ερμηνεύσεις τα σημάδια των καιρών όπως κάνουν όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες που γνωρίζω, είτε αριστεροί, είτε αναρχικοί, είτε συντηρητικοί, είτε εκσυγχρονιστές, είτε παλιοί παπανδρεικοί, είτε νεοφιλελεύθεροι (καθένας βέβαια με τις δικές του ελπίδες και εκτιμήσεις):
    Η δημιουργία νέου κόμματος από ανανεωτικούς ΑΥΤΗ τη χρονική περίοδο δεν είναι τυχαία, ούτε οι εκλήσεις του Δρακουμέλ για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ούτε το δείπνο Κύρκου πιο πριν, ούτε οι αποχωρήσεις από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ούτε οι παρεμβάσεις και η προβολή Βγενόπουλου κτλ.
    Το πολιτικο σκηνικό είναι ρευστό και η συνολική απαξίωση του πολιτικού κόσμου από τους πολίτες, γεγονός. Έτσι πολλοί βλέπουν ευκαιρίες ανάδειξής τους στο νέο σκηνικό που μαγειρεύεται κι άλλοι προσπαθούν να την κοπανήσουν απ' το καράβι πριν αυτό βυθιστεί.
    Μη μένεις σε μια στείρα κριτική κατά των "κακών αριστερών" μόνο και μόνο για να υπερασπιστείς τον όποιο πολιτικό χώρο απ' τον οποίο προέρχεσαι: Όλα αυτά δεν έχουν πλέον σημασία. Του χρόνου μπορεί να έχου καταρρεύσει τα μεταπολιτευτικά κόμματα. Έχουν άλλωστε εμφανώς κάνει τον κύκλο τους.
    Στο κάτω κάτω της γραφής η αριστερά δεν κυβερνά ούτε κυβέρνησε ποτέ σ' αυτή τη χώρα.
    Άλλα κομματα θα 'πρεπε να βρίσκονται στο στόχαστρο της κριτικής σου, όπως κάνουν πολλοί οργισμένοι ΠΑΣΟΚτζήδες και ΝΔημοκράτες που ξέρω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή