Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Θέλουν πρόθυμους Δημάρχους να υπηρετούν παρανομίες και συμφέροντα

Την στιγμή που υπάρχουν διάφοροι  Δήμαρχοι πρόθυμοι να θέσουν τον εαυτό τους ...στην υπηρεσία του Λαού, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και τα μεγάλα συμφέροντα της περιοχής του Δήμου τους, οι πραγματικοί Δήμαρχοι διώκονται από την δικαιοσύνη επειδή τα έβαλαν με αυτά τα μεγάλα συμφέροντα.


Για στάση (!!!) , υποκίνηση σε στάση (!!!)  και φθορά ξένης περιουσίας (!!!), καλείται να απολογηθεί ο Δήμος Ελληνικού.
Αυτό ζητά σήμερα (23-6-2010) ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, που άσκησε ποινική δίωξη εναντίον εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και ...υπαλλήλων του Δήμου.
Ο λόγος; Το ξήλωμα της περίφραξης της παραλίας του Ελληνικού στις 10 Ιουνίου του 2007!!!! Γιατί άραγε τώρα ;

Τότε
η Δημοτική Αρχή ολοκλήρωνε την πρώτη φάση του αγώνα για την απόδοση της δημόσιας περιουσίας στους δημότες δωρεάν. Τότε κέρδιζε τη μάχη ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα που πλούτιζαν από την ανεπάρκεια αν όχι τη συνενοχή της κεντρικής εξουσίας.

Τότε
στο πλευρό του Δήμου Ελληνικού βρέθηκε –μεταξύ άλλων- και  ο νυν Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου,   ο οποίος είχε δηλώσει ότι  «θα απελευθερωθούν οι χώροι και τα παράνομα μαγαζιά από τον Πειραιά μέχρι το Σούνιο και θα ξαναδοθεί αυτός ο δημόσιος χώρος στους πολίτες της Αττικής. Γι΄ αυτό είμαστε εδώ και συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των πολιτών». Κάτι που επανέλαβε πρόσφατα στη «Φαντασία».

Τώρα
 ο Δήμος Ελληνικού συνεχίζει τον αγώνα υπεράσπισης της περιουσίας των πολιτών και δεν περιορίζεται μόνο στα λόγια. Συνεχίζει να μην πτοείται από απειλές των «μπράβων της νύχτας» αλλά ούτε και να τρομοκρατείται από επιθέσεις όπως ο πρόσφατος ξυλοδαρμός του νυχτοφύλακα της παραλίας.

Τώρα
υπενθυμίζει τις υποσχέσεις της κυβέρνησης και διεκδικεί να του παραχωρηθεί η διαχείριση της παραλίας.

Τώρα
απαιτεί από τις κρατικές αρχές να ασκήσουν τις νόμιμες υποχρεώσεις τους και να βρεθούν δίπλα του στη νέα προσπάθεια να επανασφραγίσει τα παράνομα λειτουργούντα κέντρα.

Επιτέλους τώρα  να γίνουν πράξη  τα όσα κατά καιρούς έχουν εξαγγελθεί και να μη παραμείνουν νεκρό γράμμα.  να γίνουν πράξη  τα όσα κατά καιρούς έχουν εξαγγελθεί και να μη παραμείνουν νεκρό γράμμα.

Τώρα
ζητά να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες ο νυν Πρωθυπουργός, η νυν υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά, οι δεκάδες βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων που ήταν παρόντες στον αγώνα της Δημοτικής Αρχής του Ελληνικού.

Τώρα,
το Σάββατο (26/6), ο Δήμαρχος Χρ. Κορτζίδης που βρίσκεται στην 56η μέρα απεργίας πείνας  μαζί με δημότες, δίνουν  και πάλι αγωνιστικό ραντεβού έξω από τα κέντρα (στην πεζογέφυρα της Λ. Ποσειδώνος ) για να μπει τέλος στην αυθαιρεσία και να πάρουν οι πολίτες  όσα τους  ανήκουν.

Ως εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου