Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Οι μαγαζάτορες πάνε στις Εμποροπανηγύρεις

Με τις καλύτερες εντυπώσεις κλείνει αυτή τη στιγμή το παζάρι στην πόλη του Μαρμαρίου και οι συνάδελφοι αναχωρούν για άλλες πολιτείες. Οι πιο πολλοί θα προσγειωθούν στην Άμφισσα(29/06-05/07), λιγότεροι στα Αρφαρά Μεσσηνίας(03-11 ΙΟΥΛΙΟΥ) και κάποιοι ελάχιστοι εναπομείναντες στα Οινόφυτα(29/06-05/07).
Όλοι αναμένουν η συμπαράσταση των καταναλωτών να συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό μιας και για άλλη μια φορά αποδείχτηκε(όπως γράφει και ο τοπικός τύπος στην Εύβοια), πως ο καταναλωτής συνεχίζει να ενισχύει τα παζάρια και πολύ περισσότερο τώρα στην εποχή της κρίσης.
Τα γεγονότα, δείχνουν πως πολλοί μαγαζάτορες κάνουν μεταβολή στη αρμοδία Δ.Ο.Υ.όπου και ανήκουν με σκοπό την επέκταση των εργασιών...
τους στις Εμποροπανηγύρεις.Τα τηλέφωνα στα κεντρικά γραφεία του Συνδικάτου μας τις τελευταίες ημέρες κυριολεκτικά <<πήραν φωτιά>> από ενδιαφερόμενους καταστηματάρχες(172!!!τον αριθμό), για εγγραφή τους σε συλλόγους -πρωτοβάθμια Σωματεία μας και για παραλαβή του πλήρες προγράμματος δραστηριοτήτων μας.
Εμείς όλους τους μαγαζάτορες τους θεωρούμε φίλους και πάντα είμαστε ανοιχτοί και σύμμαχοι σε αυτούς που δραστηροποιούνται δίπλα μας.
Από  sindikatomikropoliton.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου