Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ από τα ξημερώματα της Δευτέρας

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρά η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ από τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Παράλληλα, στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Σημειώνεται πως η ΓΕΝΟΠ θα συμμετάσχει και ...
στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό την Τρίτη 29-7-2010.
Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έχει ήδη καταλάβει από το βράδυ της Κυριακής το κεντρικό κτίριο της ΔΕΗ και έχει αναρτήσει πανό.

6 σχόλια:

  1. Εμ, βέβαια! Την έχουμε φάει και την τρώμε στη μάπα την π@@@@να τη ΔΕΗ.Διακοπές ρεύματος με αυξομειώσεις τάσης,στο διάολο τα μοτέρ κι οι λάμπες,στ αρ@@@@α τους ούλοι οι αλλέοι Νομαρχαίοι,Δημαρχαίοι,Εισαγγελέοι-η δημοκρατία των αποτόκων του Στάλιν.Παράνομη και καταχρηστική λέει πα@@@@α απαντούν απο κει οι αλήτες.Τι να σας πω ρε! Ντρέπομαι που χαράμισα δυό χρόνια απο τη ζωή μου να πάω φαντάρος.Τουλάχιστον θα προσπαθήσω να μήν πάνε τα παιδιά μου.Γιατι θα πάνε στα σύνορα ενώ σεις τη βγάλατε στο Π. Μουσείο και στήν παραμεθόριο Αντίκιρρα. Ούστ κοπριές των 2500 ευρώ σύνταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 2.44μ.μ.
    Αντί να τα βάζεις με τα θύματα της κρίσης που είναι οι εργαζόμενοι καλύτερα είναι να τα βάζεις με τους δημιουργούς της κρίσης.
    Η δεξιές αντιλήψεις σου, σε κάνουν υποχείριο αυτών που μας κυβερνούν και μας καταληστεύουν εδώ και χρόνια.
    Σε έχουν μάθει να σκέφτεσαι όπως τους συμφέρει, σε μάθανε να κοιτάζεις και να βλέπεις σαν εχθρό τον εργαζόμενο και όχι το αφεντικό που μας κατακλέβει όλους.
    Τελικά κυκλοφορεί πολύ κουτόχορτο στην πιάτσα,δεν είναι ανάγκη να το καταναλώνεις κι όλο.

    Τέτοιες σαχλαμαρίτσες που γράφεις μπορώ να γράψω κι εγώ ένα σωρό, για σένα, για την δουλειά σου, για την περιουσία σου και τα χρήματα που βγάζεις, μην ξεχνάς υπάρχει πάντα κάποιος που βγάζει λιγότερα.
    Αν αρχίσουμε οι εργαζόμενοι να τσακωνόμαστε με αυτούς που παίρνουν περισσότερα από μας και ζητάμε να παίρνουν λιγότερα, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήξουμε να παίρνουμε όλοι λιγότερα. Ετσι θα τρίβουν τα χέρια τους μόνο αυτοί που μέσα απο την οικονομική κρίση ζητούν και βγαίνουν πλουσιότεροι.
    Το γεγονός ότι πήγες φαντάρος δύο χρόνια δείχνει την ηλικία σου και καλύτερα θα ήταν να επικαλεστείς κανένα ποιο πρόσφατο στοιχείο από την ζωή σου, ίσως και καμία άλλη θυσία που μπορείς να κάνεις.
    Σκέψου για παράδειγμα την αυριανή απεργία, είναι ένας τρόπος να διεκδικήσεις από τους πραγματικούς φταίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά δεν καταλαβαίνω τι σε πείραξε περισσότερο.Το Σταλινικό απότοκο ή το οτι δεν τρώω από το κουτόχορτο που πουλάς εσύ απο τον πάγκο του βολεμένου. Για να λυθεί η παρεξήγηση-γι αυτούς που σε διαβάζουν-εσύ κατάλαβες πολύ καλά οτι δεν εννοούσα τους συνταξιούχους και τούς αμοιβόμενους με 1200 ευρώ.Βγές στην πιάτσα για μεροκάματο χωρίς την κομματική-μαφιόζικη προστασία και έλα να στο κόβει ο κοπρίτης που θέλει παρέα άλλους 6 για να αλλάξει μιά λάμπα κι ύστερα τα λέμε.Τα αριστερίστικά σας φληναφήματα αποπροσανατολίζουν χρόνια τώρα τη μάζα και μας κυβερνάνε οι διάφοροι Τζέφρυδες.Αν έχουνε κ@@ο όσοι κατεβάζουν τους διακόπτες και αιθάνονται αδικημένοι να πάνε να κάψουν το σύμβολο της ολιγαρχίας τη Βολή.Για το φασισμό της αριστεράς θα σου γράψω άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χαζομάρα σου σπάει καρύδια.
    Έχεις φάει τόσο κουτόχορτο που πλέον έχεις παραισθήσεις
    Βλέπεις βολεμένους την στιγμή που καταρρέουν τα πάντα. Νομίζεις ότι η εργασία είναι αποτέλεσμα κομματικής μαφιόζικης προστασίας. Όχι ρε λαμόγιο δεν με βάζει το κόμμα σε καμία δουλειά, κανένα κόμμα , δεν είμαι σαν και του λόγου σου που φιλάς κατουρημένες ποδιές και επαναλαμβάνεις τα επιφωνήματα αυτών που μας έφτασαν στον πάτο, δεν βλέπω την ζωή όπως εσύ με κατεβασμένα τα παντελόνια..
    Κακομοίρη χουντοδεξιέ που μια ζωή σκύβεις το κεφάλι στους ισχυρούς και σηκώνεις το ανάστημα μόνο σε όποιους σου λέει ο αφέντης σου, είσαι ένα ανήθικο απόβλητο της ιστορίας, ένας εραστής της χούντας, ένας εχθρός του συνδικαλισμού, ένας ατομιστής, ένας καμένος εγκέφαλος.
    Πήγαινε στο ΛΑΟΣ και την κυβέρνηση πήγαινε λαμόγιο να υπηρετήσεις τον επόμενο ανήθικο αφέντη σου.
    Από καθίκια που είναι έτοιμα να σκοτώσουν για τα αφεντικά τους βρωμάει ο τόπος για ανθρώπους ψάχνουμε και όχι για κουκουλοφόρους συνεργάτες των κατακτητών.
    Στην σημερινή κατάσταση μας έφεραν κάτι καθίκια σαν κι εσένα που έβριζαν τους εργαζόμενους την ώρα που οι ίδιοι έκλεβαν και την τελευταία δεκάρα απο τα ταμεία.
    Ρε παλικάρι που πήγες και φαντάρος γιατί δεν τα βάζεις και με τα αφεντικά αλλά σαν τσιράκι τα βάζεις μόνο με τους εργαζόμενους;
    Τζάμπα μάγκας και μαγκιά κλανιά είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμο φασιστάκι που γράφεις για τους Τζέφρυδες τι έγινε σας πήραν τα πανό και τις ελληνικές σημαίες και σας σάπισαν στο ξύλο γι αυτό δεν ξανάγραψες;
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=151053&cid=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν τόγραψες το σχόλιο ε? Θεωρείς οτι πλήν είναι όλοι φασίστες ε? Είσαι πολύ μικρός Ματάκια για να δίνεις μαθήματα πολιτικής και δημοσιογραφίας.Σείς καταντήσατε το συνδικαλισμό εκεί που είναι παίζοντας το παιχνίδι της εξουσίας-ηλιθιοι και διαλύεστε τώρα που σταμάτησαν να πέφτουν τα κόκκαλα από το μπαλκόνι.Ε κατινούλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή