Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Γιατί φτιάχνεται η μία μόνο πλευρά της Ιτέας;


Αναγνώστες παρατηρώντας τα έργα που γίνονται από την πλευρά της παραλίας που είναι προς το Μαϊάμι και την εγκατάλειψη των υπολοίπων παραλιών μας έστειλαν φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί και την παρακάτω ερώτηση.

"Γιατί φτιάχνεται μόνο η άλλη πλευρά της Ιτέας ,... ενώ η περιοχή της Ευαγγελίστριας είναι εγκαταλελειμμένη εντελώς;"

Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει ας το κάνει , ενώ αν κάποιος μπορεί να διορθώσει την κατάσταση θα ήταν ακόμα καλύτερο.

2 σχόλια:

  1. οντως, με λυπη παρατηρουμε οτι οι 2 μικρες παραλιες η ευαγγελιστρια και στα αναγνεικα οι οποιες μαζευουν παρα πολλες οικογενιες με μικρα παιδια ειναι εντελως παραμελημενες .Η ομπρελες ειναι πραγματικα σε αθλια κατασταση, μπορει να χτυπησει κανεις ακομα και να βγαλει ματι γιατι εξεχουν τα σκουριασμενα μισοσπασμενα σιδερα .Στην κατασταση που ειναι ουτε κανουν σκια γιατι εχει μεινει μονο ο σκουριασμενος σκελετος με ελαχιστα φοινικοφυλλα.
    Ασ μην αναφερθουμε στην βρωμια που εχει μεινει ακομα απο την θαλασσοταρχη της καθ.δευτερας......
    παντου βλεπουμε γκρεηντερ που ισιονουν της αλλες παραλιες και φερνουν νεες ομπρελες και χαλικι .Η μονοες παραλιες που δεν εχουν φτιαχτει ειναι δυστυχως αυτες οι δθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να πουμε και καμια καλη πραξη, οστε και δοκιμαστικα μπηκανε σε διαφορες περιοχες στην Ιτεα φωτοβολταικες λαμπες.κανουν μεγαλη οικονομεια ειναι οικολογικες.μακαρι να αντικαταστησουν μερικες λαμπες που εχουμε .....αντε καλη συνεχεια σε αυτη την οικολογικη μπορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή