Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Στην Ιτέα από τις 23-28 Ιουνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Optimist.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Optimist ΙΤΕΑ 2010


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, o Δήμος Ιτέας και ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας διοργανώνουν στην Ιτέα από τις 23-28 Ιουνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ... Ιστιοπλοΐας Optimist.

Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 8:30μ.μ. στο Μώλο της Ιτέας και η Τελετή Λήξης τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, στις 8:30μ.μ., στον ίδιο χώρο.

Ο Νομάρχης Φωκίδας δήλωσε σχετικά:
«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST 2010. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γι’ αυτήν τη διοργάνωση κατατάσσοντας την ανάμεσα στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στη Φωκίδα.
Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η Νομαρχία Φωκίδας σε συνεργασία με όλους τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης θα πράξει ότι είναι δυνατόν ώστε ν’ ανταποκριθεί και φέτος επιτυχώς στις οργανωτικές απαιτήσεις, δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για ωραίους Αγώνες, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τους όρους της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες ανέρχονται στις 350, από αγόρια και κορίτσια ηλικίας 12-15 ετών.

Στους αγώνες συμμετέχουν περίπου 100 Ναυτικοί όμιλοι απ’ όλη την Ελλάδα .



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου