Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ενας Μαυρολιθαρίτης στο Everest.

Ο Κώστας Τζιβελέκας είναι σήμερα ο πιο έμπειρος Έλληνας ορειβάτης μετρώντας αρκετές επιτυχημένες αποστολές καθώς και την σημαντικότερη ελληνική αποστολή Hellas Everest 2004 στην οποία και ηγήθηκε.
Ο Κώστας Τζιβελέκας έλκει την καταγωγή του από το Μαυρολιθάρι και εξέφρασε την ευχαρίστησή του όταν πληροφορήθηκε ότι η νεολαία του χωριού μας έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για πεζοπορίες ... και ερασιτεχνικές ορειβασίες στα βουνά της περιοχής μας και ιδιαίτερα στην αδικημένη Οίτη. Ο σύλλογός μας τον προσκάλεσε τον Αύγουστο για να παρουσιάσει, σε μια εκδήλωση που θα γίνει προς τιμήν του στην πλατεία του χωριού μας, την πλούσια ορειβατική δραστηριότητά του, το πλούσιο αλλά αναξιοποίητο από ορειβατικής πλευράς υπόβαθρο της Οίτης, προτάσεις για την σήμανση του εγκαταλελειμμένου μονοπατιού Μαυρολιθαρίου-Καταβόθρας καθώς και την οργάνωση της εκδρομής-ορειβασίας της νεολαίας στην Οίτη με αρχηγό αποστολής τον ίδιο.
Από τους συνδημότες μας πλέον από το Μαυρολιθάριmavrolithari.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Κάνετε μεγάλο λάθος .
    Ο Κώστας Τζιβελέκας δεν κατάγετε απο το Μαυρολιθάρι .
    Κατάγετε απο το χωριό Κολοκυθιά φθιώτιδος Δ.Δ του Δήμου Σπερχιάδος .
    Στο χωριό αυτο ζουν ακόμη πολλοί συγγενείς του .

    Ενας ορειβάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. File anwnyme h katagwgh einai kati poy niwthei o kathenas mesa toy me diaforetiko tropo. Akoma kai h giagia kapoioy na katagetai apo to Mayrolithari apotelei timh kai mia <> na niwsei kapoios pio poly Mayrolithariths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή