Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Έδρα Ερατεινή και όχι Ευπάλιο ζητάει ο Τολοφώνας


Κυριοι

Εχθες 22-05-2010 στο Δημοτικο Συμβουλιο του Δημου Τολοφωνας Φωκιδος αποφασιστηκε ομοφωνα απο ολους τους Δημοτικους Συμβουλους του Δημου οτι η Εδρα του Νεου Δημου Δωριδας πρεπει να ειναι η Ερατεινη για τους λογους που αναφερονται στη αποφαση αυτη.
Με θλιψη διαπιστωσαμε οτι ο Δημος Ευπαλιου Φωκιδος, με ανακοινωσεις και με αποφασεις του ...Δημοτικου του Συμβουλιου ψευδος προσπαθει να παραπλανησει την κοινη γνωμη οτι εδρα του νεου Δημου να ειναι το Ευπαλιο και οτι δηθεν εμεις του στηριζουμε στον αγωνα τους..
Ποτε ,κανενας δεν το υποστηριξε αυτο. Καμια επισημη αποφαση Δημοτικου Συμβουλιου του Δημου Τολοφωνας οπως και η βουληση των πολιτων δεν αναφερει αυτο. Αποφαση Δημοτικου Συμβουλιου υπηρχε μονο για συνενωση των Δημων Ευπαλιου και Τολοφωνας , με εδρα την Ερατεινη και τιποτα αλλο.Ψευδως και εκ του πονηρου,ανανδρα χρησιμοποιουν παρανομα το ονομα του Δημου Τολοφωνας οτι δηθεν συμφωνουμε για εδρα του νεου Δημου Ευπαλιου και προσπαθουν να παραπλανησουν την κοινη γνωμη με την εμφανιση καποιον συμβουλων στα ΜΜΕ που εχουν προσωπικα συμφερωντα και εκπρωσωπουν μονο τον εαυτο τους και οχι το Δημο Τολοφωνας.
Η θλιψη αυτη εγινε αγανακτηση,οργη και θυμος. Ο Προεδρος του Δημοτικου Συμβουλiου Ευπαλιου κος Καραινδρος εφυγε κακην κακως ,προπηλακιστηκε για τα ψευδη που αναφερει χθες στο Δημοτικο Συμβουλιο Τολοφωνας Ρωτηστε τον...
Παρακαλουμε για την αποκατασταση της αληθειας.Μην λετε ψεματα στον κοσμο κυριοι .Ποτε δεν συμφωνησε η Τολοφωνα εδρα στο Ευπαλιο.ποτε....Οχι Κυριοι δεν θα σας περασουν τα ψεματα και οι ατομικες σκοπιμοτητες.
ΕΔΡΑ ΕΡΑΤΕΙΝΗ ΟΧΙ ΕΥΠΑΛΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου