Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Απεργία πείνας κατά του Καλλικράτη

Την ημέρα που ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης κατέθεσε στη Βουλή το σχέδιο νόμου Καλλικράτης, περιφρονώντας τη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών του Ελληνικού που είναι αντίθετοι στην αναγκαστική συνένωση του δήμου τους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού, Βασίλης Βάσσιος, ξεκίνησε απεργία πείνας μαζί με το δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη που διανύει την 18η ημέρα.
Ένας δήμος της Αθήνας αν και έχει χιλιάδες κατοίκους είναι προβληματικός γιατί ...... επιλέγει την αριστερά, γιατί οι κάτοικοι με τις κινητοποιήσεις τους επέβαλαν την απελευθέρωση και την δωρεάν χρήση των παραλιών του Δήμου τους.
Το χωροταξικό είναι οικονομικό και πολιτικό ζήτημα πολύ μεγάλης σημασίας για να αφήσουν ελεύθερη την δυνατότητα στους κατοίκους για να αποφασίζουν.
Δύο παρατάξεις που να λένε και να κάνουν τα ίδια πράγματα, είναι αρκετές για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των λίγων. Οι κάτοικοι που επιλέγουν αριστερά και που επιλέγουν να ρυθμίζουν μόνοι την ζωή τους δεν φέρνουν κέρδη για τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και πρέπει να απομονωθούν .
Σε συνθήκες κρίσης και ΔΝΤ θα ψάχνουμε να βρούμε την δημοκρατία και δεν θα την βρίσκουμε, δεν είναι τυχαίο πόσες χούντες έχουν γίνει σε όσες χώρες ανέλαβε την βοήθεια το ΔΝΤ.
Ξεκινάν την χούντα με τον Καλλικράτη και συνεχίζουν με τον νέο εκλογικό νόμο που ότι και να ψηφίζεις πάντα τα δύο κόμματα που κατάκλεψαν το κράτος θα εκλέγονται για να συνεχίζουν οι πλούσιοι το φαγοπότι τους ανενόχλητοι.
Θα τους αφήσουμε;


Η επιστολή του Χρήστου Κορτζίδη προς την ΤΕΔΚΝΑ και η ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου