Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Άνοιξε τις πύλες της η 44η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 8 Μαΐου, η 44η εκθεσιακή περίοδος της 44ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Την Έκθεση εγκαινίασε η συμπατριώτισσά μας βουλευτής Φθιώτιδας και Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κατερίνα Μπατζελή, κάτω από τις συνεχείς αποδοκιμασίες για τις κυβερνητικές επιλογές οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ [...]

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Λ. κ. Γιάννης Γρανίτσας, πήρε κατ' αρχή τον λόγο, ο οποίος αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, μίλησε ότι φέτος υπήρξαν δυσκολίες στην εξεύρεση εκθετών, υποσχέθηκε ότι η Πανελλήνια Έκθεση θα βρει το δρόμο της και ότι ο ίδιος με τους συνεργάτες του, θα κάνει ότι μπορεί για την επιτυχία της Έκθεσης, ώστε να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.
Αντίθετα η Υπουργός κ. Μπατζελή, βρίσκονταν στον κόσμο της. Μίλησε για ανάπτυξη την περιοχή, για συνεχή αναβάθμιση και ανάπτυξη της Έκθεσης και ότι η Έκθεση έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες της περιοχής. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Μαλιακό και το Δέλτα του Σπερχειού και τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την ελληνική κυβέρνηση για την υποστήριξη του οικοσυστήματος.
Όση ώρα μιλούσε η κ. Μπατζελή, οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονταν εκεί με πανό, διαμαρτύρονταν με αντικυβερνητικά συνθήματα. Κάποια στιγμή μάλιστα, οι διοργανωτές για να "σκεπάσουν" τις φωνές των διαδηλωτών και τα συνθήματα, άνοιξαν την ένταση των μεγαφώνων.
Κατά τα άλλα, η κ. Μπατζελή στη συνέχεια, έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων και περιηγήθηκε στα περίπτερα της Έκθεσης που για μια ακόμη φορά θύμιζε "παζάρι" σε στεγασμένο χώρο.
Αν δεν υπάρξουν προσπάθειες αναβάθμισης της Έκθεσης, όπως πολύ σωστά, ανέφερε ο κ. Γρανίτσας, η Π.Ε.Λ. κάθε χρόνο θα παρουσιάζει φθίνουσα πορεία.
Από lamianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου