Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Τα στατιστικά Απριλίου 2010 του Iteanet

Οι επισκέπτες του Ιτεανετ συνεχίζουν να το στηρίζουν και να το έχουν στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους στην Φωκίδα.
Κατά τον μήνα Απρίλιο οι επισκέπτες ήταν 16.151 από 17.401 που ήταν τον προηγούμενο μήνα, ενώ οι σελίδες που διαβάστηκαν ήταν 38.445 από 43.877 που διαβάστηκαν τον μήνα Μάρτιο.
Η πτώση που παρατηρήθηκε ήταν φυσιολογική και στατιστικά πολύ μικρή αν λάβουμε υπ όψιν μας το σταμάτημα της λειτουργίας της ιστοσελίδας και την υπολειτουργίας της συνολικά... για διάστημα 10 ημερών.
Οι τελευταίες ημέρες του Απριλίου ήταν πολύ καλές όπως δείχνει και το γράφημα και δείχνουν ότι η άνοδος της σελίδας συνεχίζεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Οι πάνω από 2000 διαβασμένες σελίδες την ημέρα και οι πάνω από 1000 επισκέπτες της σελίδας καθημερινά, την έχουν φτάσει στην κατάταξη alexa στην θέση 248856 από την θέση 324.173 που είχε τον προηγούμενο μήνα διατηρώντας μια θέση γύρω στο 1400 στην Ελλάδα.
Η κατάταξη αυτή κάνει την ιστοσελίδα μας να είναι ψηλότερα από πολλές ιστοσελίδες μεγαλύτερων γειτονικών νομών και δίνει την δυνατότητα στην φωνή της Φωκίδας να ακουστεί ακόμα πιο μακρυά.
Από όλα τα στατιστικά όμως πιο πολύ μας αρέσει η ενασχόληση αρκετών νέων, ή και λιγότερο νέων ανθρώπων με την κατασκευή ιστοσελίδων στην περιοχή μας, γεγονός που αυξάνει τον πλούτο των ιδεών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ελπίζουμε έστω και λίγο να τους βοηθήσαμε με το παράδειγμά μας.
Ευχαριστούμε για την παρέα στο μεγάλο ταξίδι της ενημέρωσης και της αλλαγής της ζωής μας και του τόπου μας, ελπίζουμε να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα σε αυτήν την προσπάθεια στο επόμενο διάστημα.
Μεχρι τότε συνεχίστε να μας στέλνετε τις ιδέες σας, τις απόψεις σας και τα σχόλιά σας.

3 σχόλια:

  1. Σας ευχομαι να πηγαίνετε ακόμη καλύτερα και να προσπαθείτε να δημοσιεύτε ειδήσεις από όλη την Φωκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απογοητευμένος3 Μαΐου 2010 στις 11:36 π.μ.

    Μιλάτε για πάνω από 1000 επισκέψεις, ενώ μας δείχνετε πάνω από 1000 προβολές σελίδων.
    Έχει λάθος η εικόνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εικόνα δεν δείχνει τους επισκέπτες αλλά τις προβολές σελίδων.
    Δεν έχουμε αναρτήσει κάποια εικόνα με τον αριθμό των επισκεπτών της σελίδας, αλλά μπορείτε να τους βλέπετε καθημερινά με τον μετρητή histats που έχουμε τοποθετήσει στην κορυφή δεξιά.
    Όσο για το θέμα της απογοήτευσης θέλουμε να σας πούμε να ξέρετε ότι αποτελεί κακό σύμβουλο.
    Μπορούμε να αλλάξουμε την ζωή μας μόνο όταν πιστέψουμε ότι το μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή