Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Η συγκέντρωση σήμερα στην Άμφισσα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Άμφισσα απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00.
Οι φωτογραφίες είναι από φίλο της σελίδας που μας τις έστειλε με το παρακάτω μήνυμα.
Ενώ η στάση εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ άρχιζε στις 12:00 η συγκέντρωση και η πορεία που διοργανώθηκε στην Άμφισσα απο το Εργατικό κέντρο, τελείωσε πριν από αυτήν την ώρα.
Η ενότητα των εργαζόμενων είναι πολύ σημαντική για όσους θέλουν να ανατρέψουν αυτά τα μέτρα και ασήμαντη για όσους θέλουν απλώς να καταγγέλλουν.
Σήμερα δεν χρειάζονται οι καταγγελίες και τα επαναστατικά παράσημα χρειάζεται η μαζική ... ενωτική δράση με όλους όσους θέλουν να αντιδράσουν. Την επόμενη φορά καλύτερα θα είναι το Εργατικό κέντρο να περιμένει να αρχίσει η απεργία και να μην φοβάται ότι θα μολυνθεί από όσους απεργούν έτσι όπως έχουν αποφασίσει οι κλάδοι που τους καλύπτουν στην απεργία, δηλαδή η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ

3 σχόλια:

  1. Φίλε μου, δεν καταγγέλεις ούτε ανατρέπεις μέτρα.

    Καταργείς το ίδιο το σύστημα που τα παράγει, προπαγανδίζει και εφαρμόζει.

    ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, να μια καλή περίπτωση για αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ο αρθρογράφος είναι αφελής?
    Δεν ξέρει ότι το εργατικό κέντρο (που ταυτίζεται με το ΠΑΜΕ που είναι το ίδιο με το ΚΚΕ) θέλει να είναι μόνο του(κατάμονο)στις πορείες,στις διαδηλώσεις και στις συγκεντρώσεις μην τυχόν κι ακούσουν τα συντρόφια τίποτα κακές λέξεις,όπως ελευθερία σκέψης,κοινή δράση για κοινά προβλήματα,σοσιαλισμός με δημοκρατία κι ελευθερία και άλλα τέτοια με κίνδυνο να κολλήσουν τίποτα ασθένειες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εργατικές κινητοποιήσεις δεν είναι κομματικά πάρτι στα οποία είναι ευπρόσδεκτοι μόνο οι "δικοί μας".
    Χρειάζεται να δώσουμε την δυνατότητα να ενωθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι για να έχουμε και κάποιο αποτέλεσμα και όχι απλώς να απονέμουμε μεταξύ μας το βραβείο αγωνιστικότητας και να καταγγέλλουμε όλους τους υπόλοιπους.
    Όσοι φοβούνται να ενωθούν με τον κόσμο όσο δίκιο και αν έχουν το χάνουν, γιατί ο κόσμος προχωράει την κοινωνία και όχι οι κομματικοί σωλήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή