Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Δίκη Κορκονέα-Σαραλιώτη Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για έναν αστυνομικό και μία μάρτυρα Με ομόφωνη απόφαση του Δικαστηρίου

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ενός αστυνομικού που ήταν παρών κατά τη διάρκεια της αυτοψίας αλλά και μιας μάρτυρος την οποία η αστυνομία μέχρι πρότινος εμφάνιζε ως αγνώστων στοιχείων και υπέδειξε το σημείο στο οποίο βρισκόταν ο Αλέξανδρος, όταν πυροβολήθηκε, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Άμφισσας που εκδικάζει την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το αίτημα του εισαγγελέα της έδρας για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έγινε ομόφωνα δεκτό από το δικαστήριο, καθώς οι δύο ... μάρτυρες κατά την εξέτασή τους υπέπεσαν σε πλήθος αντιφάσεων.

Κατά την κατάθεσή της, στις 10/3 η μάρτυς ανέτρεψε τα μέχρι τότε δεδομένα της αυτοψίας, καθώς, όπως υποστήριξε, "δεν είδα τον Αλέξανδρο να πέφτει, αλλά ένα παιδί να σκύβει σαν να ήθελε να σηκώσει κάτι. Αυτό υπέδειξα στους αστυνομικούς. Ποτέ δεν είπα ότι το παιδί έπεσε στο συγκεκριμένο σημείο, που έχει σημειωθεί στο σχεδιάγραμμα".

Η δίκη των δύο ειδικών φρουρών συνεχίζεται.
Από enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου