Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Βράβευση της Ιτέας από την ΕΛΠΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2010

Την Δευτέρα 22 και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες απονομές των διακριθέντων του 2009 στους αγώνες αυτοκινήτου και καρτ.
Την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου βραβεύτηκαν στο εντευκτήριο της ΕΛΠΑ οι Πρωταθλητές, κυπελλούχοι και διακριθέντες των Πρωταθλημάτων Ράλλυ, Αναβάσεων και Ταχύτητας και Regularity Ιστορικών αυτοκινήτων.
Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου η ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ βράβευσε τους πρωταθλητές, κυπελλούχους και... διακριθέντες των Πρωταθλημάτων Ράλλυ, Αναβάσεων, Σπριντ, 4x4 και Καρτ σε μια εκδήλωση-γιορτή για τους φίλους των μηχανοκίνητων σπορ -η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών. Στην εκδήλωση που παρουσίασε ο Στράτος Φωτεινέλης και ο Νίκος Σταγόπουλος, παρευρέθηκαν τα
Διοικητικά Συμβούλια της ΕΛΠΑ και της ΕΘΕΑ, ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης και ο Διευθυντής Τροχαίας, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Κορδολέμης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός των καθιερωμένων απονομών στους πρωταγωνιστές των αγώνων, η ΕΘ.Ε.Α. βράβευσε τους Δήμους Λουτρακίου, Ιτέας και Κύμης, για την προσφορά τους στους ελληνικούς αγώνες και συγκεκριμένα στην τέλεση και διεξαγωγή των Ράλλυ Ακρόπολις, ΕΛΠΑ και της Ανάβασης Κύμης, καθώς και τον φωτογράφο Γιώργο Γαϊτάνη για την πολύχρονη προσφορά του στους αγώνες.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος στο χαιρετισμό του συγχάρηκε τους διακριθέντες στους αγώνες αυτοκινήτου –καρτ, ευχαρίστησε όλους τους αγωνιζόμενους για τη συμβολή τους στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, επάθλων και επάθλων, ενώ ευχήθηκε η αγωνιστική χρονιά του 2010 που ξεκινάει σε λίγες ημέρες να είναι καλύτερη για όλους τους αγωνιζόμενους, αλλά και τον χώρο των ελληνικών αγώνων, γενικότερα.
Από autocarnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου