Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Σεισμό κοντά στα 6 ρίχτερ στη Λαμία μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιθανολογεί ο καθηγητής σεισμολογίας Ακης Τσελέντης



"Μας ανησυχούν οι δονήσεις της Εύβοιας", είπε μιλώντας στην εκπομπή Συμβαίνει Τώρα της ΝΕΤ ο κ. Τσελέντης.
Πρόσθεσε οτι τις επόμενες μέρες πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και πρόσθεσε: "Το προηγούμενο Σάββατο, αναρτήθηκε απο την ομάδα ΒΑΝ, μια πρόβλεψη για σεισμό στη Λαμία. Για να ... υπάρχει κάτι τετοιο θα είναι μεγέθους 6 (ρίχτερ). Ας έχουμε το νου μας για μια εβδομάδα, όχι παραπάνω. Να κοιτάξουμε την σεισμική επικινδυνότητα του σπιτιού μας. Μπορεί να είναι και στη θάλασσα κάποιο επίκεντρο. Είναι η προέκταση του ρήγματος της τάφρου του Βορείου Αιγαίου".
Από lamianews

3 σχόλια:

  1. Αν υπαρχει τετοια περιπτωση σεισμου,
    να βγει και να το ανακοινωσει το επισημο κρατος μεσω της Γραμματειας Πολιτικης Προστασιας,πρεπει καποιος να παρει την ευθυνη για τοσο σοβαρα πραγματα,σε αντιθετη περιπτωση τετοιες ανακοινωσεις ( και δεν εννοω
    την αναρτηση απο ιτεανετ,αλλα απο τον επιστημονα - οσο σοφος και εαν ειναι αυτος-που την δημοσιοποιει ), τρομοκρατουν τους πολιτες,καποιος πρεπει να επεμβει, ετσι πρεπει να αντιμετωπισθει.
    Γνωμη μου.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονιμα υπαρχει αντιπαραθεση μεταξυ ΒΑΝ και πολιτειας.Ειναι δυο αντιπαλα στρατοπεδα.Παντως σε αρθρα που εχω διαβασει του εξωτερικου ο Βαρωτσος εχει πολλους υποστηρικτες.Ευχομαι να μην την πληρωσουμε εμεις αυτη τη διαμαχη,γιατι το θεωρω απιθανο να βγει η πολιτεια και να πει,μαζεψτε τα ερχεται.avalon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε συ φιλε ψαρωσες απ`το κουγια?.Αστο να τρεξει.Τι θα σου κανουν?avalon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή