Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Βρέθηκε νεκρός ορειβάτης στην Φωκίδα

Βρέθηκε νεκρός ο ορειβάτης ο οποίος από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων, στην περιοχή του Αθανασίου Διάκου στη Φωκίδα και τραυματιστηκε θανάσιμα.
Από troktiko.blogspot.com

Μοιραία αποδείχτηκε η βόλτα ενός άνδρα ορειβάτη στην περιοχή του Αθανασίου Διάκου στη Φωκίδα, καθώς από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χθες το βράδυ από... δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Στις 04:00 τα ξημερώματα ομάδα της ΕΜΑΚ ξεκίνησε για να εντοπίσει το σημείο και να ανασύρει το πτώμα του άνδρα.
Από Ζούγλα

Υπενθυμίζουμε οτι στα Βαρδούσια γίνεται η "Πρώτη Πανελλήνια συνάντηση Χειμερινής Αναρρίχησης.από 6 - 12 Μαρτίου 2010, αλλά δεν γνωρίζουμε αν έχει σχέση με αυτό το δυσάρεστο γεγονός.
Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει περισσότερα να ενημερώσει


Ορειβάτης έχασε την ζωή του στη Φωκίδα

Τραγικό θάνατο είχε ένας Ιρανικής καταγωγής, μέλος ορειβατικού συλλόγου της Αθήνας ορειβάτης, όταν έπεσε από απότομη πλαγιά στη θέση “Σκόρδα” κοντά στο καταφύγιο του Αθανασίου Διάκου στη Φωκίδα.
Ο άνδρας, είχε αναρριχηθεί με ολιγομελή ομάδα ορειβατών στο σημείο. Στην προσπάθειά του να κατέβει την απόκρημνη πλαγιά, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Για το θάνατό του διενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Λιδωρικίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου