Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Εξορμίσεις του ΚΚΕ στην περιοχή

Εξορμήσεις σε Αν. Στερεά και Εύβοια

Στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης του λαού για τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής θύελλας, που διοργανώνει το ΚΚΕ, οι Κομματικές Οργανώσεις της Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του Κόμματος προγραμματίζουν περιοδείες, συγκεντρώσεις και συσκέψεις στους παρακάτω, ανάμεσα σε άλλους, τόπους δουλειάς και κατοικίας.

Στην Εύβοια: Σήμερα το πρωί διοργανώνονται περιοδείες στα εργοστάσια της περιοχής Αλιβερίου. Στις 10.30 π.μ. στη «ΒΙΔΟΜΕΤ», στις 11 π.μ. στον «Παπαδιόχο» και στις 11 π.μ. στη «ΒΙΟΜΕΚ»

Στη Βοιωτία: Σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι, προγραμματίζονται εξορμήσεις στα εργοστάσια του ομίλου «Στασινόπουλου», «ΕΛΒΑΛ» και «ΧΑΛΚΟΥΡ».

Στη Φωκίδα: Τις επόμενες μέρες διοργανώνονται συσκέψεις στις περιοχές. Αύριο Τετάρτη 24/2 ... στις 6.30 μ.μ. στη Δεσφίνα, την Πέμπτη 25/2 στις 6.30 μ.μ. στην Ιτέα, την Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. στην Αμφισσα και τη Δευτέρα 1/3 στις 6.30 μ.μ. σύσκεψη εκπαιδευτικών στην Αμφισσα.

Στη Φθιώτιδα: Προγραμματίζονται περιοδείες και ομιλίες στελεχών του Κόμματος. Σήμερα Τρίτη στις 6 μ.μ. στην Ελάτεια και στις 6.30 μ.μ. στην Αμπλιανη. Την Πέμπτη 25/2 στις 6.30 μ.μ. στο Νέο Μοναστήρι και στην Αταλάντη. Την Παρασκευή 26/2 στις 6.30 μ.μ. στην Υπάτη και στη Μαλεσίνα.
Από rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου