Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Η απεργιακή συγκέντρωση στην Άμφισσα στις 24-2-2010


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα πλαίσια της απεργίας που πραγματοποιήθηκε με απόφαση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ απεργιακή συγκέντρωση.
Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Λαού στην Άμφισσα στις 10:30 μετά απο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας.
Η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από την προηγούμενη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο για την απεργία της 10 Φεβρουαρίου. Οι συγκεντρωμένοι ήταν γύρω στα 200 άτομα, που... κατά το πλείστον βρισκόταν στα γύρω πεζοδρόμια.
Η κεντρική ομιλία έγινε από τον πρόεδρο του εργατικού Κέντρου Γιώργο Ιωσηφίδη. Ενώ χαιρέτισε και εκπρόσωπος του Συλλόγου των εργαζομένων στην Νομαρχία Φωκίδας
Στην πρώτη φωτογραφία η στιγμή της ανάγνωσης του ψηφίσματος της συγκέντρωσης, και στην δεύτερη κατά την διάρκεια της ομιλίας του Ιωσηφίδη.
Το θετικό της υπόθεσης είναι οτι στον Νομό μας οι συγκεντρώσεις δεν είναι διασπασμένες ανάλογα με τις παρατάξεις, όπως συμβαίνει σε άλλες πόλεις. Η ανάγκη κοινών αγώνων το επόμενο διάστημα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία. Οι αποφάσεις για κοινές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στην εκπαίδευση, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΠΟΕ ΟΤΑ που ανακοινώθηκαν ότι λήφθηκαν θα αλλάξουν τα πράγματα στην διεκδίκηση τις επόμενες ημέρες.
Ελπίζουμε να οι εργαζόμενοι να καταφέρουμε και να έχουμε αποτελέσματα στους αγώνες που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου